Лайм

Санта Дімопулос перервала свою рокову карму з поганими чоловіками

Знаменитість відповіла на запитання про особисте

Близько півроку тому Санта Дімопулос розлучилася з бізнесменом Ігорем Кучеренком після 11 років шлюбу. До цього екссолістка гурту "ВІАГра" була цивільною дружиною шоумена Андрія Джеджули. Підписники співачки звернули увагу на різний типаж її колишніх обранців і вирішили розібратися в її смаках.

"Всі Ваші чоловіки абсолютно різні у всьому. Складно зрозуміти, який типаж Ваш", - написала користувачка. Відповідаючи шанувальниці в Instagram-історіях, Санта заявила, що попри несхожість, її колишніх партнерів поєднувала одна риса, яку також мав її батько.

Читайте також: Санта Дімопулос прокоментувала чутки про особисте життя після розлучення з бізнесменом Кучеренком.

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко Фото: instagram.com/santadimopulos

"Вони були схожі однією дуже особливою рисою - всі нарциси з уникаюче-тривожним типом прихильності... Прям як мій батько був", - зізналася Дімопулос.

Нині, за словами Санти, вона це пропрацювала і перервала свою рокову карму з поганими чоловіками. Тепер її приваблюють зовсім інші риси.

"Мені знадобилися роки аналізу, навчання і практик, щоб це побачити та зрозуміти. Так і перервалася моя карма. Тому вже інший типаж", - заявила вона.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Нагадаємо, Санта Дімопулос і старший на 18 років Ігор Кучеренко одружилися у 2015 році, а у 2019-му стали батьками доньки Софії. У квітні 2024-го співачка оголосила про розлучення.

До шлюбу з співвласником спортивних клубів ексвіагрянка була у стосунках із шоуменом Андрієм Джеджулою, від якого у 2008 році народила сина Даніеля.

Андрій Джеджула з сином від Санти Дімопулос Фото: instagram.com/djedjula

Раніше Санта Дімопулос розповіла, що витратила понад $20 тис. на поїздку на Burning Man.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також