Лайм

Дружина Бабкіна заговорила російською і заявила, що більше не транслюватиме наслідки війни

Це рішення прийшло Сніжані уві сні

Після початку повномасштабної війни Сергій і Сніжана Бабкіни з дітьми виїхали з України та знайшли тимчасовий прихисток у Німеччині, де перебувають й нині. У липні цього року подружжя приїжджали до рідного Харкова і опинилися в епіцентрі російського удару. Все це дружина і директорка музиканта транслювала у себе в Instagram-блозі.

Останнім часом Сніжана перестала показувати наслідки ракетних атак РФ у себе на сторінці, чим викликала запитання у своїх підписників. "Ви медіаперсона, харків'янка, де новини про Ваше місто? Чи ви з усіма вже поховали нас?", - запитала одна з користувачок.

Читайте також: Сніжана Бабкіна пояснила, чому її чоловік співає за кордоном російською мовою.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

У відповідь Бабкіна записала кілька "сторіз", в яких оголосила, що перестає у своєму блозі висвітлювати війну. Своє звернення дружина співака записала російською, хоча останні два з половиною роки веде соцмережу українською.

"Всім привіт, мої любі. Я дуже хочу, щоб ви знали про моє рішення. Ви можете з цим рішенням погоджуватися, можете не погоджуватися - мені від цього ніяк. Усі найважливіші рішення з моїх 12 років приходять до мене уві сні. І кілька днів тому у мене теж був, як я називаю віщі сни, і після цього сну я зрозуміла, що я це припиняю робити. З сьогоднішнього дня я перестаю на своїй сторінці, у своєму блозі, у сторіз транслювати руйнування, жертовність, яка відбувається у моєму місті рідному – Харкові, у моїй улюбленій країні", - заявила Сніжана ввечері 25 вересня.

Далі дружина Сергія Бабкіна пояснила своє рішення.

"Чому? Тому що я не вважаю, що мої люди, українці - жертви. Я не хочу транслювати жертовність і падіння, які ми бачимо з усіх унітазів. Я вважаю, що коли ти перебуваєш у стані жертви, то, значить, тебе можна вбивати, тебе можна знищувати. Я так не вважаю. Я вважаю, що кожна людина у нашій країні – творець. Творець свого найкращого майбутнього", - сказала вона.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"Я більше 13 років працюю з енергією і бачу, як ця робота, яку я проводжу в собі щодня, як вона змінює зовнішній світ. І як вона матеріалізується в якихось речах. Я знаю і розумію, і відчуваю, коли я виставляю будь-які руйнування, будь-які жертви, будь-яку смертність, будь-яке падіння, тобто транслюю це, значить я даю туди свою енергію. Я розгойдую цей маятник, я розгойдую і підживлюю цю систему руйнівну", - додала вона.

Читайте також: А що ви робите, щоб наблизити перемогу? Дружина Бабкіна емоційно відповіла хейтерам співака.

"Тому з сьогоднішнього дня моя сторінка - це величезна тотальна увага в трансформацію себе, у зцілення, у достаток, у дозвіл, у вияв, у чесність. Моя сторінка - це великі глобальні зміни. Моя сторінка - це у збільшення енергії, у дозвіл отримувати собі задоволення завдяки кожному своєму дню, завдяки кожній своїй побутовій дії. Я хочу бути творцем свого найкращого майбутнього", - резюмувала Сніжана Бабкіна.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Раніше Сніжана Бабкіна розповідала, що назвала молодшого сина Єлисеєм, оскільки це ім'я прийшло їй уві сні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також