Лайм

З вишивкою у вигляді колосків: як створювався лонгслів Зеленського для зустрічі з Байденом

Президент зупинив свій вибір на одязі вітчизняного виробництва

На полях Генеральної Асамблеї ООН Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою зустрівся зі своїм американським колегою Джо Байденом та його дружиною Джилл. Для зустрічі з президентом і першою леді США глава української держави одягнув лонгслів, виготовлений на індивідуальне замовлення. Його автором виступив український бренд Andreas Moskin.

Виріб чорного кольору оздоблений мінімалістичною вишивкою в тон у вигляді колосків жита. За словами дизайнерів Андрія Моськіна і Андреаса Білоуса, вона надала лонгсліву особливого значення, адже колос жита здавна вважається оберегом та символом збереження роду. На сторінці бренду в Instagram показали, як створювався лонг, який став частиною образу Володимира Зеленського на зустрічі з Джо Байденом.

Читайте також: Яку вишиванку вибрала Олена Зеленська для зустрічі з українцями у Нью-Йорку.

Фото: instagram.com/zelenskyy_official

"Для нашого бренду є великою честю те, що Президент обрав наш образ для такої історичної події, адже цей момент підкреслює важливість української культури на світовій арені", - сказано в дописі.

Фото: instagram.com/andreasmoskin_official

Andreas Moskin описує себе як преміум-бренд із чоловічими діловими, кежуал та кутюрними колекціями. Своєю найбільшою гордістю та любов'ю дизайнери вважають класичний костюм, з якого й розпочиналася історія бренду.

Фото: instagram.com/andreasmoskin_official

Андрій Моськін та Андреас Білоус заснували Andreas Moskin у 2018 році. Місія бренду – переосмислити чоловічий одяг і таким чином дати кожному можливість створити свій образ впевненості.

Переглянути цей допис до Instagram

ANDREAS MOSKIN (@andreasmoskin_official)

Одяг Andreas Moskin носять телеведучі Нікіта Добринін, Григорій Решетнік, Тімур Мірошниченко, співаки Тарас Тополя, Віталій Козловський, Влад Дарвін, Іван Наві, ресторатор Євген Клопотенко, олімпійський чемпіон Жан Беленюк, холостяки Алекс Топольський та Сергій Мальник, а також Віктор Розовий. Комік і військовослужбовець ЗСУ вибирав костюм цього бренду для свого весілля, яке відбулося незадовго до важкого поранення.

Дізнайтеся також, які образи вибрали Володимир і Олена Зеленські для четвертого Саміту перших леді та джентльменів: що відомо про бренди.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також