Лайм

Усик показався у костюмі українського бренду, який одягає Зеленського

Спортсмен є шанувальником і другом Damirli

Український боксер Олександр Усик показався у костюмі українського бренду – автора поло і вишиванок з тризубом, які носить Володимир Зеленський. Абсолютний чемпіон світу з боксу, який замахнувся на посаду міністра, засвітився у штанах і сорочці Damirli дизайнерки Ельвіри Гасанової.

Модельєрка показала в Instagram фото зі знаменитим спортсменом і подякувала йому за роки дружби та співпраці. Як відомо, бренд чоловічого одягу виготовив унікальні образи для боксера, в яких він з'являвся перед важливими боями.

Читайте також: Усик одягнув до Залужного унікальну вишиванку - що про неї відомо.

Фото: instagram.com/gasanova_elvira

"Обожнюю те, чим займаюсь, обожнюю своє життя та вдячна Богу та Всесвіту за все, що маю! Олександр Усик, як завжди рада і пишаюсь! Неймовірна гордість бачити вкотре повністю в Damirli! Дякую за дружбу та співпрацю стільки років", - написала Гасанова під спільним фото з Усиком.

Раніше команда Damirli пошила для Усика піджак з вишивкою, натхненний кримським орнаментом, який він одягав на прес-конференцію перед боєм із Деніелом Дюбуа.

Фото: instagram.com/damirli_official

Також бренд є автором чорної сорочки з гронами червоної калини, в якій боксер з'явився перед журналістами в Лондоні у липні 2023 року.

Фото: instagram.com/damirli_official

Білий костюм з чорним кримськотатарським орнаментом Damirli Олександр Усик одягнув під час церемонії face-off перед боєм із Тайсоном Ф'юрі у травні цього року.

Фото: instagram.com/damirli_official

Damirli – український бренд чоловічого одягу, який пропонує своїм клієнтам індивідуальний дизайн та стиль, який встигли оцінити у всьому світі. Власницею компанії є дизайнерка Ельвіра Гасанова, яка також заснувала бренд GASANOVA, речі якого носить Олена Зеленська.

Моделі Damirli виконуються виключно з якісних матеріалів з урахуванням останніх модних тенденцій. Основна концепція бренду базується на спеціальній технології ручної роботи.

Бренд Гасанової виготовляє одяг для президента України Володимира Зеленського, а також унікальні вишиванки для світових політиків, зокрема, Бориса Джонсона.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Маша Єфросиніна з'явилася на заході в розкішній сукні-вишиванці: цей бренд носять світові зірки

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також