Лайм

"Вважалася гадким каченям": Анна Трінчер зізналася, що зазнавала булінгу через зайву вагу

Співачка згадала про знущання в школі

Анна Трінчер, яка два роки тому зробила маммопластику і тепер за будь-якої можливості хвалиться результатом, зізналася, що в школі мала зайву вагу. Це спричинило цькування з боку однолітків, особливо хлопчиків.

У новому випуску YouTube-проекту "Перепрошую" 23-річна співачка і блогерка розповіла, що до п'ятого класу вона була худенькою дівчинкою. Проте після поїздки до Америки, де Аня побула три місяці, фігура школярки змінилася.

Читайте також: Тоді це була норма: Аліна Доротюк зізналася, що зазнала булінгу у школі.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

"Я повернулася звідти дуже об'ємною, - згадує Трінчер. - Я приїжджаю хом'ячком і згадую, що почався булінг, особливо зі сторони хлопців. Я вважалася гадким каченям, а дівчата, які вважалися еталоном краси серед моїх однолітків і подобалися всім хлопцям, вони були дуже худенькі. І тому я себе постійно порівнювала і бачила, що нема в мене уваги від чоловіків, а у них є".

Фото: Скріншот

Це, за словами Анни, стало однією з причин появи у неї розладу харчової поведінки, на який вона страждає досі.

"Я не зовсім впевнена, що це взагалі фінально лікується. Мені здається, що є ремісія якась, але от скільки я вже працюю з нутриціологом, скільки я вже в свідомому споживанні, працюю з психологом, налагоджую контакт з тілом, мене все одно вертає. Я тільки знаходжу якийсь баланс і класні стосунки з їжею, щось стається, якась тригерна подія, і мене знову вертає", - поділилася артистка.

Розлад харчової поведінки (РХП) – проблеми психологічного характеру, пов'язані з порушеннями харчування. Цей стан може проявлятися у відмові від їжі або, навпаки, частому переїданні. Ці розлади часто призводять до важких наслідків для організму, погіршення якості життя, і навіть смерті.

Раніше Раміна Есхакзай зізналася, що страждає на булімію і розлад харчової поведінки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також