Лайм

"Якби не війна": акторка Анна Саліванчук отримала диплом психолога

Зірка кіно стала фахівцем у галузі сімейної психології

Українська акторка Анна Саліванчук, яка півроку тому повідомила про розлучення з чоловіком-депутатом, стала дипломованим психологом. Зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" закінчила Інститут післядипломної освіти, вступити до якого її підштовхнула війна.

Про це артистка розповіла на своїй сторінці в Instagram. Анна показала серію фото у мантії випускника на сходах навчального закладу та свій диплом магістра. Саліванчук стала фахівцем у галузі сімейної психології, але продовжує зніматися в кіно і грати у спектаклях.

Читайте також: Сергій Притула здобув другу вищу освіту і показав сина, який прийшов до нього на випускний.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

"Як би це дивно не звучало, але я у всьому шукаю плюси. Якби не війна, яка на початку у всіх у нас забрала багато чого, і багато професій стали не на часі, як у мене - театр, кіно, я б ніколи не наважилось вступити в Інститут післядипломної освіти ім. Т.Г.Шевченка на сімейну психологію. І ось війна ще триває, а я вже дипломований психолог, і при цьому продовжую служити в театрі і зніматись в кіно", - поділилася акторка.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Саліванчук зізналася, що все своє життя цікавилася психологією, допомагала подругам, а тепер може надавати консультації на професійному рівні.

"Поки я не знаю чи почну практикувати і допомагати людям, бо на щастя акторська професія вже на часі, і її я обожнюю, але ніколи не кажи ніколи, можливо настане час і я почну допомагати людям зцілювати свої душі", - додала вона.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Минулого року Анна Саліванчук стала володаркою україно-французького ордену Королеви Анни "Честь Вітчизни", який вручають за сумлінне служіння Україні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також