Лайм

Учасниця "Холостяка", яка живе у США, заявила, що в Україні "більше немає патріотичного настрою"

Уродженка Харкова поділилася враженнями від поїздки додому вперше з початку війни

Косметолог з Харкова Марина Голд, яка брала участь у шоу "Холостяк-12" з Алексом Топольським, після початку повномасштабного вторгнення переїхала у США. Цього літа українка вперше за два з половиною роки приїжджала додому. Повернувшись назад в Америку, дівчина заявила, що в Україні "більше немає патріотичного настрою".

"Мене дуже засмутив настрій українців, які вже дуже заморені від цієї всієї ситуації. Весь патріотизм, який нас згуртовував на початку війни, і був, і відчувався, і просто він стояв, то зараз цього вже патріотичного настрою майже немає", - сказала харків'янка в інтерв'ю Олицькій.

Читайте також: Не визначився з цінностями: співак LAUD висловився про Івана Дорна, який виїхав з України.

Марина у Нью-Йорку Фото: instagram.com/marynagold1

Марина заявила, що патріотичного духу вже немає ані у медиків, ані у волонтерів, ані у самих військових.

"Я зустрілася з людьми, які в медицині, які оперують хлопців на передовій, які допомагають, волонтерять. Я також бачилася з військовими, які безпосередньо беруть участь у воєнних діях в Україні. І, на жаль, у всіх вже немає ніякого терпіння. Те, що відбувається з фінансуванням всього, з витоком фінансів - це все вже всіх дуже дратує і понижає патріотичний дух в Україні", - сказала вона.

На думку учасниці "Холостяка", це відбувається тому, що в Україні "немає жодної визначеності", а також тому, що "кудись діваються гроші".

"У мене хірург, який працює і лікує бійців, він за свої кошти купував машинку для пересадки шкіри. Це хіба нормально? З таким фінансуванням грошей постійно немає. Тобто у людей, які реально в цьому всьому варяться і вимушені віддавати своє життя, час, ризикувати, вони не можуть отримати просто елементарне. Знаряддя, та навіть елементарне взимку мерзли, бо не було нормальної кількості шкарпеток. Просто жесть, я вважаю. У мене просто немає слів. Наскільки я люблю Україну, ціную кожен клаптик її землі і мені все дуже дорого, і наскільки я разочарована в тому, що відбувається в плані політики і фінансування", - заявила уродженка Харкова.

Учасниця "Холостяка" у рідному Харкові Фото: instagram.com/marynagold1

Марина заявила, що зараз її найбільше хвилює, "куди діваються гроші і допомога, яка йде Україні" від міжнародних партнерів. "Тому що я бачу в цьому реальну проблему, - сказала вона. - Як взагалі таке можливо, як ми дійшли до того, що люди, які керують країною, вони можуть навіть нічого не розуміти і не знати. Все, що їм потрібно сьогодні - просто щоб їх знали".

Також косметолог взялася спрогнозувати, коли закінчиться війна в Україні, яку вона назвала "конфліктом". Українка впевнена, що на ситуацію в країні вплинуть вибори у США.

"Ми отримуємо допомогу від Америки, і або нам будуть домомагати ще більше і ми заглушимо цей конфлікт, або нам не будуть допомагати зовсім і нам доведеться закінчити все, - висловился вона. - Я бачу, що американці бояться кризису, який може відбутись після виборів. Мене це питання хвилює. Я сподіваюсь, що кризиса не буде, бо то війна, то приїхав сюди - кризис. Дайте пожити хось трошки".

Раніше новий "Холостяк" Олександр Терен пожартував про фінал шоу: коли вийде 13 сезон.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також