Лайм

"Набридло жити на гроші дружини": Андрій Бєдняков висміяв російські фейки про себе

Телеведучий прокоментував пропагандистські новини

Український актор і телеведучий Андрій Бєдняков, який назвав Росію країною-гноєм, висміяв новини російських пропагандистів про себе. Російські ЗМІ поширили фейки, що колишній ведучий "Орла і Решки" живе на гроші дружини.

В Instagram-історіях уродженець Маріуполя, який росіяни перетворили на руїни, а потім окупували, опублікував скріншот пропагандистської статті з фейковим заголовком: "Плюнув на похорон батьків, живе на гроші дружини і кляне РФ: де зараз Андрій Бєдняков".

Читайте також: Не можу видалити номер: Андрій Бєдняков зворушливо звернувся до мами у другі роковини її смерті.

Фото: instagram.com/biedniakov

Телеведучий іронічно відреагував на російські фейки і заразом запросив українців на свою моно-виставу "Кому ти там потрібен", яка відбудеться у листопаді. Також українця насмішила фраза про "країну-годувальницю".

"Ну як не прийти до цього муд*ка на концерт!? Набридло жити на гроші дружини. Купіть квиток! Допоможіть", - написав Бєдняков.

Фото: instagram.com/biedniakov

Нагадаємо, дружина Андрія Бєднякова, акторка Настя Коротка, разом із двома дітьми живе в Америці, куди виїхала через повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Днями доньці пари виповнилося 9 років, і ведучий присвятив їй зворушливий допис.

Фото: instagram.com/biedniakov

Раніше окупанти в Криму запустили інформаційний "вкид" про Ксенію Мішину. Українська акторка відреагувала на фейк росіян.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також