Лайм

"Ледве не впала з ліжка": переможниця "Холостяка" розповіла про "тестові" сирени в Польщі та Австрії

Звук закордонної тривоги українка записала на відео

Українська фотомодель Катерина Лозовицька, яка перемогла в шоу "Холостяк-12" з Алексом Топольським, розповіла, що у деяких європейських країнах почали тестувати сповіщення про повітряну небезпеку. У період повномасштабної війни киянка живе на дві країни - Польща та Україна, тому їй добре знайомий пронизливий звук сирени.

Як зізналася українка в Instagram-історіях, сьогоднішній ранок у Варшаві для неї був "недобрим". Дівчину розбудила тривога, яка її неабияк налякала. А днями подібна ситуація сталася в Австрії, де вона була проїздом.

Читайте також: Продовжую жити: переможниця "Холостяка" відповіла на закиди щодо відпочинку під час війни.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

"Я прям з ліжка ледве не впала, коли це почула, - розповіла Катя. - Відкрила вікно і думаю, може це в мене глюки. Ні, це була реально сирена, тривога, явно тестова. Але цікаво те, що коли ми проїжджали Австрію, і у них також була якась тестова сирена. Типу не надворі, в телефонах вони відсилали спочатку попередження, що зараз буде тестове сповіщення про небезпеку. Всі тестують щось, цікаво чому!?".

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Катерина Лозовицька переїхала до Польщі. Там у дівчини почалися стосунки, які її цілком влаштували після скандального розставання з Алексом Топольським. У Києві модель має квартиру, куди вона періодично приїжджає, також у столиці залишилися батьки киянки.

У Варшаві українка орендує житло разом зі своїм обранцем Володимиром, національність якого не розкриває. Також пара влаштовує побачення за кордоном, що стає приводом для хейту і закидів щодо розкішного життя під час війни.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

13-й сезон шоу "Холостяк" стартує на телеекранах вже 1 листопада. Героєм нового сезону став ветеран війни Олександр "Терен" Будько, який втратив обидві ноги на фронті. У новому тизері показали учасниць, які прийдуть підкорювати військового.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також