Лайм

"Коли хейтери переходять кордон": ексдружина Ханумака показала свою пошкоджену автівку

Блогерка написала заяву в поліцію

Вранці 10 жовтня у Києві українській блогерці Аліні Шаманській, яка стала ведучою у проєкті Офісу Зеленського, прокололи колесо в її автомобілі Porsche. Колишня дружина Руслана Ханумака, який втік у США, звинуватила у цьому хейтерів.

На особистій сторінці в Instagram журналістка розповіла, що в цей момент вона їхала на тренування. Шаманська стверджує, що це не був удар, й її слова підтвердили автослюсарі. Блогерка показала фото пошкодженого авто і кадри з коментарем працівників автомобільного сервісу, які кажуть, що на колесі "бічний проріз ножем або іншим гострим предметом".

Читайте також: Аліна Шаманська прокоментувала пророцтво про жінку-президента України.

Фото: instagram.com/shamankaa

"Ось друзі вам розповідаю, щоб це було не з моїх вуст, а з вуст професіоналів - це мені зробили якісь "добрі" люди, - каже на відео ведуча. - Страшно тепер жити".

Шаманська зізналася, що одразу звернулася до правоохоронних органів. "Поліція моє звернення зафіксувала, сподіваюся, що питання буде вирішено", – додала вона.

Фото: instagram.com/shamankaa

У коментарях припустили, що, можливо, це зробили не хейтери, а хтось з водіїв на парковці, кому Аліна могла перекрити виїзд, на що Шаманська заявила, що завжди паркується за правилами.

Фото: instagram.com/shamankaa

Фото: instagram.com/shamankaa

"Хочеться вірити, що це випадковість. А не те, в чому мене запевняють майстри, - додала блогерка. - Заява була зафіксована поліцією і слідчою групою. Буду тримати вас в курсі та до останнього вірити, що мені нічого не загрожує".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Аліна Шаманська (@shamankaa)

Рані Аліна Шаманська розповіла, як її колишній чоловік Руслан Ханумак образив її за зовнішність.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також