Лайм

Живе в Ізраїлі і працює на військовому заводі: що стало з коміком і актором Сергієм Лавриком

Що відомо про його життя і громадянську позицію

Сергій Лаврик – учасник популярної у 90-ті команди КВК ХАІ "Люди в білому", актор комедійного серіалу "Віталька". Виконавець головної ролі Гарік Бірча після початку повномасштабної війни доєднався до лав ЗСУ, а його сценічний батько залишився в Ізраїлі й в Україну не збирається.

Читайте також: Де зараз колишні актори "Дизель шоу" Писаренко і Нікішин, які повернулися в Росію під час війни.

Фото: facebook.com/LavrikSergey

Лаврик народився у Харкові у 1967 році, зараз йому 57 років. Закінчив Харківський авіаційний інститут, проходив службу у Військово-повітряних силах техніком літака, три роки працював провідним технологом на заводі авіації.

У 1990 році потрапив до студентської команди КВК, створеної Андрієм Чивуріним, який нині є редактором шоу "Ліга сміху". Команда ХАІ була Чемпіоном Вищої Ліги КВК і володарем Кубка Чемпіонів.

Фото: facebook.com/LavrikSergey

З 2000 до 2002 року Лаврик вів кулінарне шоу "Рецепти веселих кухарів". Пізніше був учасником шоу "Медовий місяць". У 2003-му виконав головну роль у рекламному проєкті "Здорова сімейка", а через рік знявся в кулінарному серіалі "Смачна сім'я."

У 2012 році на телеекрани вийшов комедійний серіал "Віталька" про "придуркуватого" 30-річного молодика, який живе з мамою і любить "тьолочок". В одній із серій з'являється тато головного героя, якого зіграв Сергій Лаврик.

Читайте також: З гумористів у депутати: що стало з зіркою "Джентльмен-шоу" Олегом Філімоновим.

Фото: facebook.com/LavrikSergey

Далі у творчому житті Лаврика був скетчком "17+" (2014 рік) та "Сімейні мелодрами" (2010-2016).

У 2018 році Сергій Лаврик переїхав до Ізраїлю, де живе і нині. Уродженець Харкова працює інженером на ізраїльському військовому заводі і в Україну повертатися не збирається. Колишній гуморист називає себе ізраїльтянином, хоча зізнається, що переживає за свою першу батьківщину, де в нього залишилося багато друзів.

Фото: facebook.com/LavrikSergey

"Я переїхав, я тут живу. У мене болить душа за Україну дуже сильно, я переживаю за все, що відбувається, це дуже близько мені, тому що там мої друзі, там моя душа все одно залишилася, частинки душі моєї з кожним з моїх друзів, які там переживають зараз моменти такої напасті. Мене це дуже засмучує, мене це дуже сильно хвилює, і я дуже сильно за них переживаю. Але мій дім тут, я в Ізраїлі. Я почуваюся дуже добре, спокійно", - розповідав Лаврик у серпні 2024 року.

Фото: facebook.com/LavrikSergey

У соцмережах Лаврик майже не згадує про війну в Україні. У перші місяці російського вторгнення у Facebook актор публікував кадри воєнних злочинів росіян у рідному Харкові, робив репости з пошуком людей, а зараз, якщо й згадує про війну, то в Ізраїлі.

У вільний від роботи на заводі час Сергій Лаврик виступає в ізраїльських клубах, де співає пісні путіністів, зокрема російського гурту "УмаТурман", який підтримує повномасштабне вторгнення та є фігурантом бази даних центру "Миротворець".

Дізнайтеся також, де зараз і чим займається під час війни "Тамбовський вовк" з "Кварталу" Валерій Жидков.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також