Лайм

Продюсер Михайло Ясинський оцінив шанси Олега Винника повернутися на українську сцену

Власник компанії Secret Service Entertainment Agency назвав одну умову

Михайло Ясинський, який раніше висловлювався про конфлікт Віталія Козловського та Ігоря Кондратюка, прокоментував скандальну ситуацію навколо Олега Винника. Продюсер пояснив, за яких умов, на його думку, можливе повернення співака-втікача в український шоубіз.

У новому випуску програми "Муз_Тренд" продюсер Олі Полякової, який свого часу співпрацював із Винником, сказав, що артист має зробити у Німеччині, щоби повернути довіру української публіки.

Читайте також: "Повертайся, Олег! Нас вистачить на всіх": "двійник" Винника звернувся до співака у Німеччині.

Михайло Ясинський та Олег Винник на зйомках кліпу "Длинноногое счастье" Фото: instagram.com/mikeyasinsky

"Якщо завтра ми побачимо його, наприклад, у Бундестазі, де він із такою потужною промовою змусить німецьких парламентаріїв прийняти рішення щодо використання TAURUS і так далі, і це буде його заслуга, – так, можна [повернутися в український шоубіз]" – заявив власник компанії Secret Service Entertainment Agency.

Щодо того, чи пишається продюсер співпрацею з Винником, який після початку великої війни виїхав з України, Ясинський сказав:

"Я мав честь працювати з людиною, яка мала шалений успіх, талановитою, трудоголіком, видатним артистом, у якого були певні проблеми, і моя агенція їх вирішила. Ось про це я можу легко говорити".

Під "певними проблемами" Ясинський мав на увазі проблеми з медіа і проблеми з визнанням.

Нагадаємо, з України до Німеччини Олег Винник виїхав на початку повномасштабного вторгнення. Співак не з'являвся на публіці, не брав участі у благодійних концертах і не вів соціальні мережі. У серпні 2024 року артист з'явився з новою піснею "Мої люди" і заявив, що починає все з "чистого листа".

"Мої люди. Вітаю вас, мої любі люди. Шкода, що я вас не бачу кожного, але слава тобі, Господи, настав той час, що я до вас вийшов. Я хочу вам подякувати за те, що ви зі мною, за те, що вірили, вірите і за те, що залишаєтеся зі мною, ніхто не пішов. За те, що в такий страшний час, при цій клятій лютій війні в нашій країні, ви ніколи про мене не забували", - звернувся він до українців.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

У жовтні Олег Винник анонсував тур по Європі. Співак збирається виступити з "грандіозним живим шоу" у Німеччині, Польщі, Чехії та Австрії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також