Лайм

Основний інстинкт: сексуальна Астаф'єва випустила відверте відео

Співачка показала звабливий ролик

Українська співачка, екс-солістка епатажного гурту Nikita і модель Playboy Даша Астаф'єва презентувала лірик-відео на свій новий трек "Основний інстинкт".

Прем'єра відео відбулася 26 липня на YouTube-каналі виконавиці. Ролик вийшов досить відвертим: в кадрі співачка в одній білизні сексуально рухається під музику. Режисером відео виступив молодий фешн-експериментатор Іван Ковпак.

Шанувальникам дуже сподобалося відео, своє захоплення вони висловили в коментарях.

"Ухххх !!! вогонь - пожежа", "Як мені подобається!!! Відео, стиль, ти! Все дуже дуже подобається", "Дуже круто", "Дуже крута робота", "Дуже гідно", "Вмерти. Круто взагалі ", "Богиня. Найчудовіша дівчина у всесвіті", "Круто, Даш", - пишуть фани.

  • Раніше Даша Астаф'єва показала пікантне відео зі зйомок. У кадрі співачка в сексуальній сукні з відкритою спиною еротично рухається уздовж стіни, показуючи всю красу свого тіла.
  • 26 липня відбулася прем'єра нового кліпу Аліни Гросу на пісню "Непереможна". У ролику показані емоційні кадри з недавнього весілля співачки, яке з розмахом пройшло в Італії.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї