RU  UA

Lifestyle

Суп гороховий в мультиварці: простий рецепт на кожен день

Як швидко і смачно приготувати ситний суп з гороху

Гороховий суп - смачне і поживне блюдо, яке можна сміливо поставити в один ряд з борщем або м'ясною солянкою. А якщо приготувати його в мультиварці, то можна істотно скоротити час, відведений для приготування супчика.

Безсумнівним фаворитом осіннього обіду є гороховий суп в мультиварці з копченостями. Для його приготування знадобиться мінімум продуктів і трохи часу.

Щоб приготувати суп в мультиварці, вам будуть потрібні наступні інгредієнти: сухий горох (300 г), картопля (400 г), морква (120 г), невелика цибулина (1 шт.), копченості (200 г), вода (2,5 л ), сіль, перець (за смаком), білий хліб (кілька скибочок), вершкове масло.

Щоб приготувати гороховий суп в мультиварці, потрібно дотримуватися наступних кроків. Попереднє замочування гороху значно скоротить час приготування - супчик буде готовий вже через 45 хвилин.

Крок 1: Горох замочити в теплій воді і залишити приблизно на 1 годину. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці. Копченості нарізати шматочками.

Крок 2: В чашу влити рафіновану олію, викласти копченості та овочі. Включити програму "М'ясо/Птиця" і обсмажити інгредієнти протягом 20 хвилин, не закриваючи кришку.

Крок 3: Горох промити і викласти в чашу до м'яса і овочів. Додати спеції, воду і все добре перемішати. Закрити кришку, встановити програму "Суп" і готувати 1 годину. Дати супчику настоятися під закритою кришкою ще 30 хвилин.

Крок 4: Білий хліб нарізати кубиками, скропити розтопленим вершковим маслом і обсмажити в духовці до хрусткої рум'яної скоринки. Суп розлити по тарілках і посипати кожну порцію сухариками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Что можно, а что нельзя делать в Чистый четверг 2 мая - традиции, обряды и запреты церковного праздника Страстной недели перед Пасхой

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Как в домашних условиях сделать четверговую соль в Чистый четверг перед Пасхой, а также для чего ее можно использовать

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

В мае на свекле может появиться долгоносик - чем обработать грядки, чтобы отпугнуть вредителей, прогнать муравьев с огорода