Лайм

Що приготувати дитині на сніданок: 5 простих і корисних варіантів

Чим погодувати дитину вранці без особливих зусиль

Далеко не завжди виходить змусити дитину поїсти вранці. Діти часто не люблять снідати, але ж саме сніданок - найважливіший прийом їжі за цілий день. Як же погодувати свого пустуна, та ще й так, щоб це було швидко, не складно, корисно і смачно?

Є кілька дуже легких і цікавих варіантів сніданку для дітей. По-перше, це каші. Діти не особливо їх люблять, але завжди можна піти на невелику хитрість. Будь-яка манка, вівсянка або подібна крупа може перетворитися на смачне частування. Для цього всього лише потрібно додати пару крапель кольорового харчового барвника і ванілін. Також добре підійдуть для начинки фрукти, солодкі ягоди і тертий шоколад.

Ще одна ідея простого сніданку - пластівці. Вони зручні тим, що їх зовсім не потрібно готувати. Достатньо просто залити їх молоком або йогуртом. Дітям такий сніданок може бути цікавий тому, що пластівці бувають найрізноманітніших форм, кольорів і смаків. Можна навіть запропонувати дитині самостійно змішати собі кілька видів пластівців, щоб вона не тільки поїла, а й трохи пограла в кулінара.

Фігурні млинці - варіант трохи складніший в приготуванні, але зате дуже веселий. Приготувати їх набагато простіше, ніж здається. Потрібно просто зробити звичайні оладки або панкейкі і вирізати з них фігурки формочками для випічки. Прикрасити такі млинці можна фруктами, сиропом, медом або іншими солодощами і вітамінами на ваш смак.

Якщо хочеться обійтися без солодкого, можна приготувати незвичайну яєчню. Спеціальні формочки для неї продаються в багатьох китайський інтернет-магазинах. Коштують такі формочки від 1 до 5 доларів. З їх допомогою можна перетворити яєчню на справжній витвір мистецтва.

Бутерброди теж можуть бути смачними, корисними і цікавими. Для цього знадобляться всі ті ж формочки для випічки або гострий ніж. Зі звичайних сендвічів можна вирізати кумедні зірочки, сердечка або інші фігури.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї