Лайм

Смачне домашнє печиво без хімії - простий рецепт для швидкої випічки

Відмінний рецепт домашнього печива до чаю

Ніщо не зрівняється з приємним осіннім ранком, коли за вікном холодно і похмуро, а вдома тепло, затишно і пахне свіжим домашнім печивом. Приготувати таке печиво, до речі, дуже просто. І в цьому матеріалі ми крок за кроком розповімо вам, як це зробити.

Для приготування простого і ароматного печива нам знадобляться такі інгредієнти: борошно (300 г), кефір середньої жирності (120 мл), яйце, цукор (120 г), рослинна олія (половина склянки), сіль (щіпка), сода (на кінчику ножа), оцет (1 ч. л.).

Крок 1: Для початку потрібно гарненько прогріти духовку. Нам потрібна буде температура 180 градусів, не нижче.

Крок 2: Змішати в мисці кефір, цукор і сіль. Перемішати ретельно, щоб не було грудочок.

Крок 3: Додати в суміш яйце і рослинне масло, знову добре перемішати.

Крок 4: Додати борошно і соду, гашену оцтом.

Крок 5: Замісити густе тісто, розкачати, вирізати формочками або ножем майбутнє печиво і покласти його на деко, застелене папером для запікання.

Крок 6: Випікати печиво 15 хвилин. Після чого акуратно перекласти на тарілку і дати трохи охолонути.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь

Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року

Відома ведуча Маша Єфросиніна продемонструвала стильний образ на весну із замшевою курткою бомбером, яку вважають модним трендом