Лайм

Ситний грибний крем-суп з грінками: корисний рецепт для швидкого приготування

Простий рецепт смачного обіду для всієї родини

Хочете приготувати смачний і корисний обід або вечерю, не витративши великої кількості часу і зусиль? Ми знаємо, який рецепт вам ідеально підійде. І саме про нього розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування грибного супу-пюре з грінками нам знадобляться такі інгредієнти: печериці (500 г), цибулина, вершкове масло (20 г), рослинна олія (2 ст. л.), овочевий бульйон (600 мл), зелень (пучок), вершки (100 мл), мускатний горіх мелений (щіпка), сіль, перець, лимонний сік (за смаком), грінки або сухарики.

Крок 1: Обидва види масла розігріти в каструлі. Додати дрібно нарізану цибулю і гриби, помішувати на маленькому вогні, поки гриби не зменшаться в розмірах.

Крок 2: Додати дрібно нарізану зелень, бульйон і вершки. Прогріти і зняти з вогню.

Крок 3: Дати трохи охолонути, потім додати лимонний сік, сіль, перець, мускатний горіх і подрібнити в пюре за допомогою блендера.

Крок 4: Додати грінки або сухарики, прикрасити зеленню і подавати до столу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою