Хочете приготувати смачний і корисний обід або вечерю, не витративши великої кількості часу і зусиль? Ми знаємо, який рецепт вам ідеально підійде. І саме про нього розповімо в цьому матеріалі.
Для приготування грибного супу-пюре з грінками нам знадобляться такі інгредієнти: печериці (500 г), цибулина, вершкове масло (20 г), рослинна олія (2 ст. л.), овочевий бульйон (600 мл), зелень (пучок), вершки (100 мл), мускатний горіх мелений (щіпка), сіль, перець, лимонний сік (за смаком), грінки або сухарики.
Крок 1: Обидва види масла розігріти в каструлі. Додати дрібно нарізану цибулю і гриби, помішувати на маленькому вогні, поки гриби не зменшаться в розмірах.
Крок 2: Додати дрібно нарізану зелень, бульйон і вершки. Прогріти і зняти з вогню.
Крок 3: Дати трохи охолонути, потім додати лимонний сік, сіль, перець, мускатний горіх і подрібнити в пюре за допомогою блендера.
Крок 4: Додати грінки або сухарики, прикрасити зеленню і подавати до столу.
- Також читайте на The Lime, як приготувати смачні і ароматні сирники всього за 30 хвилин.
- Раніше ми опублікували рецепт м'якого кексу на сметані. Цей рецепт досить простий, тому він підійде і тим, хто вміє готувати професійно, і новачкам кухонної майстерності.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.