Лайм

Ситний грибний крем-суп з грінками: корисний рецепт для швидкого приготування

Простий рецепт смачного обіду для всієї родини

Хочете приготувати смачний і корисний обід або вечерю, не витративши великої кількості часу і зусиль? Ми знаємо, який рецепт вам ідеально підійде. І саме про нього розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування грибного супу-пюре з грінками нам знадобляться такі інгредієнти: печериці (500 г), цибулина, вершкове масло (20 г), рослинна олія (2 ст. л.), овочевий бульйон (600 мл), зелень (пучок), вершки (100 мл), мускатний горіх мелений (щіпка), сіль, перець, лимонний сік (за смаком), грінки або сухарики.

Крок 1: Обидва види масла розігріти в каструлі. Додати дрібно нарізану цибулю і гриби, помішувати на маленькому вогні, поки гриби не зменшаться в розмірах.

Крок 2: Додати дрібно нарізану зелень, бульйон і вершки. Прогріти і зняти з вогню.

Крок 3: Дати трохи охолонути, потім додати лимонний сік, сіль, перець, мускатний горіх і подрібнити в пюре за допомогою блендера.

Крок 4: Додати грінки або сухарики, прикрасити зеленню і подавати до столу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати