Лайм

Легкий чізкейк з джемом: простий рецепт для приготування вдома

Оригінальний і смачний десерт для всієї родини

Чізкейк - відмінний варіант десерту для тих, хто любить солодке і стежить за своєю фігурою. Також, якщо готувати цей торт вдома, він виходить не тільки смачним, але і корисним. Як саме можна зробити чізкейк своїми руками? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Отже, для приготування чізкейку нам знадобляться такі інгредієнти: пісочне печиво (200 г), вершкове масло (100 г), вершковий сир "Філадельфія" або його аналог (150 г), йогурт (125 мл), цукрова пудра (150 г), ванілін (половина ч. л.), яйця (6 шт.), джем (за смаком).

Крок 1: Збити жовтки з йогуртом, ваніліном і вершковим сиром. Потім додати білки і продовжити збивати. Збивати потрібно акуратно, поступово додаючи всі інгредієнти, щоб в суміші не було великої кількості бульбашок.

Крок 2: Печиво подрібнити і змішати з вершковим маслом. Викласти цю масу на дно форми, в якій буде випікатися чізкейк.

Крок 3: Вилити яєчну суміш у форму і відправити в духовку на годину при температурі 150 градусів. Після чого відкрити дверцю і дати суміші постояти в духовці ще хвилин 20. Потім остудити чізкейк і прибрати його в холодильник на кілька годин.

Крок 4: Змастити чізкейк трохи підігрітим джемом і дати настоятися ще близько години.

Крок 5: Готовий десерт перекласти на тарілку і посипати цукровою пудрою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні