Лайм

Класична шуба до святкового столу: простий рецепт улюбленого салату

Як приготувати шубу швидко і смачно

Одна зі страв, які незмінно є практично на кожному новорічному столі, це знаменитий салат "Шуба". Але мало хто знає, що цю страву можна приготувати дуже швидко і просто. Для цього знадобляться найпростіші ігредієнти і дотримання декількох важливих правил.

Для початку, потрібно підготувати продукти. Для приготування "Шуби" вам знадобляться наступні продукти: філе оселедця (300 г), картопля (300 г), морква (300 г), буряк (300 г), майонез (200 г), цибуля ріпчаста (150 г), сіль за смаком.

Крок 1: Картоплю, моркву і буряк потрібно відварити до повної готовності, потім всі овочі потрібно остудити і почистити.

Крок 2: З оселедця видалити всі кісточки і нарізати філе невеликими шматочками.

Крок 3: Всі овочі натерти на дрібній тертці, ні в якому разі не змішуючи їх між собою.

Крок 4: Викласти на блюдо шар картоплі, змастити його майонезом і посолити.

Крок 5: Далі викласти наступні шари: цибулю, моркву і буряк. Після кожного з них робити шар майонезу. Овочеві шари потрібно трохи солити, але пам'ятайте, що в страві є оселедець. Тому додавайте сіль потроху, щоб не пересолити.

Крок 6: Найостаннішим потрібно зробити шар буряка і змастити його майонезом. Салат також можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню або зеленою цибулею.

Крок 7: Готову шубу прибрати в холодильник, щоб вона трохи настоялася і просочилася. Так смак страви буде більш насиченим.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня