Лайм

Як Шрек і Гомер Сімпсон виглядали б насправді: блогер перетворює персонажів на реальних людей

Людські обличчя в роботах хлопця отримали навіть Сквідвард та Сонік

Одного разу блогер Робсон Ламі зацікавився питанням, як у реальному житті могли б виглядати персонажі популярних мультфільмів. З того часу експерименти в фотошопі стали його захопленням, а такі герої як Гомер Сімпсон, Рік Санчез і його онук Морті, Шрек та інші отримали людські обличчя.

Чи всі експерименти Робсона вдалі? Це питання спірне, так як деякі персонажі виходять доволі кріпові. Як ось, наприклад, сумовитий Сквідвард з мультфільму "Губка Боб" чи Сонік, який теж отримав людське обличчя.

Гомер Сімпсон Фото: reddit.com

На Reddit сьогодні можна відшукати не тільки підсумкові фото Робсона, а й короткі відео, на яких зображений процес його роботи у фоторедакторі. У 5-хвилинних роликах майстер фотошопу з різних частин людських облич збирає популярних персонажів. При цьому все за каноном: великі очі, розтягнуті роти. Враховуються найменші деталі, аж до зморшок.

Так, відео з перетворенням Сквідварда в людину зібрало на YouTube більше 400 тис. переглядів. І нехай далеко не всі користувачі відеохостингу погоджуються з тим, що це відео цікаво дивитися (деякі зізналися, що на якомусь момент їм просто стало огидно), майстерністю хлопця захоплюються щиро.

Рік Санчез ("Рік і Морті") Фото: reddit.com

Морті ("Рік і Морті") Фото: reddit.com

Шрек Фото: reddit.com

Вуді ("Історія Іграшок") Фото: reddit.com

Сонік Фото: reddit.com

  • Раніше творці мультсеріалу "Час пригод" заявили про плани на нове шоу про популярного персонажа. Схоже, прийшов час Котожука.
  • Композитор "Сімпсонів" заявив, що мультсеріал скоро закриють. Фанати розхвилювалися, і продюсеру довелося зробити офіційну заяву.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї