Лайм

Подарунок на День святого Валентина своїми руками: 7 цікавих виробів до свята

Як зробити оригінальний подарунок на День закоханих

Хочете порадувати свою другу половинку в День всіх закоханих, але не маєте великої кількісті грошей? Або ж ви просто втомилися від звичайних покупок, і тому хочете зробити щось своїми руками, щоб вкласти в подарунок душу? У цьому матеріалі ми розповімо вам про найцікавіші подарунки на День святого Валентина, які можна зробити самостійно.

Бокс із солодощами

Цей подарунок ви зробите своїми руками не польностью (якщо тільки не вмієте готувати солодощі), але він все одно буде цікавим і дуже приємним. Візьміть коробку, прикрасьте її подарунковій папером, стрічками або іншим декором на свій смак.

Покладіть всередину різні цукерки, печиво і, може бути, пляшечку якогось напою. Напишіть записку з поздоровленням і освідченням у коханні. І подаруйте своєму обранцеві або обраниці з букетом квітів.

Чашка із зізнанням

Практично в будь-якому магазині з товарами для рукоділля можна купити фарби для кераміки. З їх допомогою ви можете написати на звичайній білій чашці будь зворушливі слова, потім упакувати чашку в подарункову коробку або обмотати її красивою стрічкою. І вручити вранці 14 лютого, попередньо наливши у свій подарунок чай або каву для коханої людини.

Обручка своїми руками

Якщо ви хочете зробити пропозицію своїй половинці, але поки що у вас немає можливості придбати дорогу обручку, ви можете зробити її самостійно. Матеріалом може бути що завгодно: дріт, полімерна глина, пластмаса.

Так, ваше кільце буде виглядати по-дитячому, і його точно не вийде носити постійно. Але воно буде зроблене з любов'ю і подаровано в День святого Валентина. Хіба це не романтично?

Почуття в коробці

Ще один варіант романтичного подарунка на 14 лютого - визнання в коробці. Візьміть невелику коробку або банку, прикрасьте її стрічками, наклейками та іншими декоративними елементами. Напишіть на упаковці: "14 причин, чому я тебе кохаю".

Всередину покладіть 14 маленьких записок, в кожній з яких назвіть одну добру якість вашої коханої людини. В останню записку можна акуратно засунути квиток в кіно або інший подібний подарунок.

Валентинки по всьому будинку

Влаштуйте своїй половині квест. Наберіть купу різних валентинок, напишіть в них щось значуще і приємне, і напередодні свята розсортуйте їх по всьому будинку. Тільки переконайтеся, що вони будуть чекати адресата саме там, де він їх точно побачить.

Колаж з фотографій

Щоб ваш подарунок ще довго нагадував про приємні емоції, можна подарувати колаж з фотографій. Роздрукуйте найбільш зворушливі і улюблені спільні фото, наклейте їх на великий аркуш картону, прикрасьте милими підписами, зізнаннями в коханні і можливо якимись малюнками. Потім помістіть цей шедевр в рамочку, прикрасьте стрічкою - і подарунок готовий.

Лист

Якщо ви не хочете дарувати якийсь банальний подарунок, і ваша кохана людина не звикла отримувати на День Валентина коробки, букети і інші звичні атрибути, подаруйте свої почуття.

Візьміть аркуш паперу і напишіть від руки все найбільш приємне, зворушливе і важливе, що ви думаєте і відчуваєте щодо вашого партнера. Лист можна упакувати в красивий конверт або, для більшої довговічності, покласти в пляшку з стрічкою. У такому вигляді він може стати елементом декору вашої спальні.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї