Лайм

Готуємо млинці з вівсянки з яблуком і бананом: рецепт і поради щодо збереження вітамінів

Ідеальний сніданок для тих, хто стежить за фігурою

Багато хто думає, що млинці - досить шкідливий продукт, який не можна вживати при схудненні. Але насправді це зовсім не так. Потрібно тільки знати, які саме млинці можна їсти, не побоюючись за свою фігуру. Рецептом саме такого сніданку ми і поділимося з вами в цьому матеріалі.

Отже, для приготування корисних млинців вам знадобляться наступні інгредієнти: банан (половинка), яблука (2 шт.), вівсяні пластівці (200 г), молоко (100 мл).

Крок 1: Для початку банан потрібно розім'яти виделкою в будь-якій зручній ємності. Саме банан в цьому рецепті виступає в'язким компонентом і замінює курячі яйця.

Крок 2: Тепер потрібно додати в бананове пюре вівсяні пластівці. Їх можна як додавати в цілому вигляді, так і подрібнити в блендері або кавомолці.

Крок 3: Яблука потрібно нарізати на дрібні шматочки і теж додати в майбутнє тісто, гарненько перемішати.

Крок 4: І останній штрих - потрібно влити молоко. Потім слід ретельно змішати всі інгредієнти, щоб вони розподілилися рівномірно.

Крок 5: Випікати млинці потрібно на розігрітій сковорідці з обох сторін до появи красивої скоринки. Також можна використовувати сковороду зі спеціальним покриттям, тоді вам не доведеться використовувати для смаження рослинне масло.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям