Лайм

ФБР запустило рекламу з фотографією Володимира Висоцького - син артиста ідею не оцінив

Російськомовна реклама призиває до співпраці зі спецслужбами США

Федеральне бюро розслідувань США запустило на просторах Фейсбук російськомовну рекламу з метою залучити до співпраці інформаторів. Обличчям рекламної поста став поет, актор Володимир Висоцький. А якщо точніше, його персонаж з фільму "Место встречи изменить нельзя" Гліб Жеглов.

"Інформація, яка надається ФБР населенням, є найбільш ефективним засобом боротьби з загрозами. Якщо ви володієте інформацією, яка може допомогти ФБР, просимо вас звернутися до нас", - вказали автори поста. А нижче додали: "Місце зустрічі змінити не можна. Нам є про що поговорити. Ми теж любимо Висоцького".

Такий креатив не оцінив син артиста Микита Висоцький. Більш того, як зазначив він у бесіді з РІА "Новости", ситуація здається йому цілком відповідною для складання судового позову.

"Це дурість <...> Це неправильно з правової точки зору. Ще й з етичної точки зору це більш, ніж дивно, тому що Висоцький не асоціюється з людьми, які схильні до доносів", - зазначив Висоцький-молодший. В ідеї рекламодавців ФБР він не бачить нічого поганого, але вважає її "безтактною".

Микита Висоцький Фото: tass.ru

Примітно, що це не перша подібна реклама ФБР в мережі. Раніше схожі пости вже закликали користувачів до співпраці з американськими спецслужбами і запам'яталися блогерам масою орфографічних помилок.

  • Раніше стало відомо, що Арнольд Шварценеггер судиться з російським виробником роботів - обличчя та голос актора почали використовувати для реклами бренду.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: Висоцький

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу