Лайм

Відзначаєте 8 Березня вдома? Ми зібрали кілька ідей для смачної вечері

Що приготувати на весняне свято

Збираєтеся відзначати 8 Березня в домашній атмосфері і поки не вирішили, які закуски приготувати на святковий стіл? Ми вирішили спростити вам цю задачу. І зібрали кращі ідеї простих і смачних страв для цього весняного дня.

Почнемо з класики. В якості закуски ідеально підійдуть канапе. Для їх приготування ви можете використовувати практично будь-які продукти. Наприклад, можна зробити частину канапе з білим хлібом, вершковим сиром і червоною рибою. Інші можна приготувати з темним хлібом, якимось м'ясом і помідорами чері. Також відмінно підійдуть оливки, різні соуси і пасти, креветки, сир з пліснявою, огірочки.

Фото: kopilpremudrosti.ru

Якщо ви хочете зробити закуски без хліба, можна просто нанизати на маленькі шпажки сир, виноград, оливки, м'ясо, помідори черрі або невеликі шматочки риби. Сполучення можна вибирати абсолютно будь-які, тут варто спиратися на свій особистий смак і фантазію.

Фото: supercook.ru

Ще один простий і красивий варіант - салати і паштети в маленьких кошиках. Такі кошики можна як приготувати самостійно, так і просто купити в практично будь-якому продуктовому супермаркеті. В якості начинки можна використовувати курячий паштет, сирний крем із зеленню, будь-який салат або ж ікру, печінковий мус, або навіть щось солодке. Наприклад, збиті вершки і нарізані фрукти або ягоди.

Фото: img.povar.ru

Переходимо до солодкого. Відмінний варіант - полуниця в шоколаді. Приготувати її простіше простого, для цього потрібно просто помити ягоди, розтопити шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Потім занурити кожну ягоду в шоколад і покласти застигати на папір для випічки. Щоб шоколад краще застиг, слід відправити десерт в холодильник приблизно на 30-40 хвилин. Також можна присипати десерт кокосовою стружкою або дрібно нарубаними горішками. Якщо ви не любите полуницю, можна виконати все те ж саме і з іншими ягодами або фруктами.

Фото: grandkulinar.ru

Ще один цікавий рецепт фруктового десерту - фрукти в карамелі. У Китаї це блюдо називається "тангулу". Для його приготування потрібно взяти ягоди або фрукти (великі фрукти краще нарізати на часточки), розтопити в невеликій каструлі склянку цукру з ложкою вершкового масла, потім занурити кожен фрукт або ягоду в карамель і трохи потримати на шпазі, щоб карамель застигла. Готово!

Фото: steemitimages.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі