Лайм

Болонка Коко обожнює ходити на двох лапках, і якщо ви втомилися від новин про коронавірус, вам сюди

За життям Коко та її сестри Чічі у соцмережі стежать понад 200 тис. користувачів

Втомилися від новин про коронавірус? Пропонуємо вам поглянути на фотографії милої мальтійської болонки на ім'я Коко. Щоб ви розуміли, за життям Коко та її зведеної сестри Чічі в Інстаграм стежать майже 250 тис. користувачів. І секрет не тільки в тому, що вони такі милі створіння.

Фото: instagram.com/cocothemaltesedog

До всього іншого Коко має талант ходити і позувати на двох задніх лапках, що під силу далеко не всім рядовим домашнім улюбленцям. Одного разу господарі похвалилися умінням Коко, і з того часу вже не змогли зупинитися.

Як розповіли вони фоловерам, до цієї парочки їх родина 13 років жила з іншою мальтійською болонкою. Поховавши улюбленця, пара довго намагалася змиритися з новим способом життя, але в підсумку вирішила взяти цуценя. Так у них з'явилася Коко.

Фото: instagram.com/cocothemaltesedog

Фото: instagram.com/cocothemaltesedog

Фото: instagram.com/cocothemaltesedog

Ще через сім місяців в родині стало на одного улюбленця більше - господарі Коко наткнулися в мережі на цуценя Чічі і, звичайно ж, не встояли. Тепер ця парочка - зірки Інстаграма.

Фото: instagram.com/cocothemaltesedog

  • Читайте також на theLime, як пес повернувся додому з цуценям в зубах. Господарі були готові прийняти його, але вчасно передумали, адже він виявився зовсім і не щеням.
  • А ось історія про те, як старий пес усиновив покинуте кошеня, і фото їх родини закохує з першого погляду. Ще один доказ, що любові покірні всі віки, види та породи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: тварини

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу