Лайм

Чим здивувати хлопця на день народження: 10 оригінальних і недорогих подарунків

Що подарувати чоловікові на свято

Дуже легко вибрати подарунок на день народження, якщо ви точно знаєте, що саме хоче отримати людина. Але як бути, якщо ви не впевнені в бажаннях винуватця торжества? У цьому матеріалі ми розповімо вам про 10 оригінальних варіантів, серед яких ви точно знайдете щось на свій смак і бюджет.

Відмінним варіантом літнього подарунка може стати пікнік на природі. Знайдіть гарне місце, замовте або приготуйте самостійно смачні закуски, купіть пляшку вина. І просто запросіть іменинника, не розповідаючи йому заздалегідь, що ви придумали.

Фото: pixabay.com

Також хорошою і практичною ідеєю може бути будь-якої аксесуар. Наприклад, наручний годинник, браслет або невеликий акуратний ланцюжок.

Фото: pixabay.com

Відмінний і актуальний варіант - розумний годинник. Цей гаджет зараз став особливо популярним. І це не дивно, адже годинник рахує ваші кроки, міряє пульс, синхронізується з телефоном, а тому вібрує під час дзвінка і сигналу будильника... Загалом, виконує цілу купу корисних функцій. І при цьому досить стильно виглядє на руці.

Фото: pixabay.com

Один з трендових варіантів - кумедні шкарпетки з найрізноманітнішими малюнками. У 2020 вони в моді, тому навіть серйозні чоловіки можуть собі дозволити трохи розважитися і надіти щось подібне.

Фото: pixabay.com

Якщо ви знаєте модель телефону іменинника, можна подарувати йому оригінальний чохол. Він може бути як строгим, так і забавним, залежно від того, який стиль подобається чоловікові.

Фото: pixabay.com

Подарунок, який точно стане в нагоді будь-якому хлопцю - ліхтарик з різними режимами. Це корисна річ, яка напевно сподобається і не буде лежати без діла.

Фото: pixabay.com

Те ж саме можна сказати і про невеликий кишеньковий ніж. Це незамінний помічник на пікніку, в ремонті, при починці різних речей і так далі. Ну і дизайн такого ножа може бути дуже оригінальним.

Фото: pixabay.com

Непоганий варіант для меломана - стильні навушники. Тільки врахуйте, що обов'язково потрібно перевіряти якість звуку перед покупкою такого подарунка.

Фото: pixabay.com

Якщо ваш обранець любить романтику, можете влаштувати йому красивий вечір в готелі. Замовте вечерю, накрийте стіл, приглушіть світло. І просто насолоджуйтеся товариством один одного і тим, що вам ніхто не заважає.

Фото: pixabay.com

Ще один подібний варіант - відпочинок за містом у затишному будиночку. Такі будинки здають практично скрізь, особливо влітку. Є варіанти з басейном, біля річки, з мангалом або взагалі десь в лісі. Тому варто відштовхуватися від формату відпочинку, який подобається саме вам і вашому хлопцеві.

Фото: pixabay.com

  • Чим тільки не займаються на карантині. Читайте також на theLime, як листоноша в дні пандемії знайшов спосіб розвеселити людей. Ідея спрацювала, і тепер він - зірка соцмереж.
  • А ось історія про те, як пенсіонеру заборонили відвідувати дружину в будинку для літніх людей через карантин. Через кілька днів він прийшов до неї на підйомному крані.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати