Лайм

Закриваємо на зиму салат з кабачків: покроковий рецепт і поради

Як заготовити корисну і смачну закуску

Осінь в самому розпалі, а це значить, що прийшов час зайнятися корисними і смачними заготовками на зиму. У цьому матеріалі наші експерти розкажуть вам, як легко і швидко закрити на зиму кабачковий салат.

Для приготування вам знадобляться такі продукти: кабачки (2 кг), болгарський перець (750 г), цибуля (4 шт), томатна паста (350 г), вода (1 л), цукор (200 г), соняшникова олія (250 мл ), сіль (1 ст. л), оцет (125 мл).

Фото: inoeda.com

Крок 1: Для початку слід почистити і нарізати великими кубиками кабачки, болгарський перець і цибулю.

Крок 2: Потім потрібно взяти каструлю з товстими стінками, викласти туди томатну пасту, налити воду і поставити на середній вогонь. Довести до кипіння.

Крок 3: Додати в томатну рідину цукор, масло, оцет, сіль і добре перемішати.

Крок 4: Додати кабачки, перемішати і варити під кришкою 10 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 5: Тепер треба покласти в основну масу болгарський перець, знову перемішати і варити 10 хвилин.

Крок 6: Останньою відправляємо в каструлю цибулю, після чого слід знову гарненько перемішати майбутній салат і варити його на невеликому вогні ще близько 10-15 хвилин.

Крок 7: Готовий салат зняти з вогню, перекласти в банки і щільно закрутити кришками. Коли банки охолонуть, їх можна прибрати на зберігання в комору або холодильник.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні