img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Картопляні ньоккі рецепт - як приготувати смачно із зеленню
Це і гарнір до м'яса, і чудова закуска

Готуємо вдома ніжні ньокки із зеленню: простий рецепт

Неділя, 23 січня 2022, 19:16
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Кожна українська господиня намагається урізноманітнити сімейне меню, щоби домочадці змогли спробувати й інші кухні світу. Якщо ви вже готували пасту з тунцем і базиліком, пропонуємо спробувати ще одну італійську страву - ньоккі. Це галушки невеликого розміру, зазвичай овальної або яйцеподібної форми.

Якщо ви не знаєте, як приготувати ньоккі, цей матеріал буде вам корисний. Рецептів цієї страви багато - її готують із тіста на пшеничному борошні або картопляного з додаванням сиру, грибів або зелені. theLime розповість, як приготувати картопляні ньоккі: рецепт із зеленню.

Фото: Pixabay

Інгредієнти: картопля (3 шт), яйце (1 шт), борошно (склянка), сіль та спеції (за смаком), кріп, петрушка або інша зелень (невеликий пучок).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Картоплю відваріть, а потім перетворіть на пюре. Додайте яйце і перемішайте. Потім додайте сіль, спеції, подрібнену зелень, борошно та замісіть тісто. Воно має бути м'яким, але мати щільну консистенцію.

Готову картопляну масу розділіть на кілька частин, з кожної скачайте ковбаску. Розділіть навпіл і наріжте невеликими шматочками. Обваляйте ньоккі в борошні, роздавіть виделкою, розплющіть і нанесіть малюнок.

Опустіть галушки в киплячу підсолену воду і варіть після випливання на поверхню протягом п'яти хвилин. Дістаньте ньоккі шумівко, дайте стекти воді та викладіть на тарілку.

Подавати картопляні ньокки можна просто зі сметаною або вершковим маслом, а можна запекти в духовці із сиром. Для цього відварені галушки викладіть у форму для запікання і посипте пармезаном. Готову страву прикрасьте зеленою цибулею або будь-якою іншою зеленню.

Фото: Pixabay

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Картопляні ньоккі рецепт - як приготувати смачно із зеленню
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Картопляні ньоккі рецепт - як приготувати смачно із зеленню
Це і гарнір до м'яса, і чудова закуска

Готуємо вдома ніжні ньокки із зеленню: простий рецепт

Неділя, 23 січня 2022, 19:16
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Кожна українська господиня намагається урізноманітнити сімейне меню, щоби домочадці змогли спробувати й інші кухні світу. Якщо ви вже готували пасту з тунцем і базиліком, пропонуємо спробувати ще одну італійську страву - ньоккі. Це галушки невеликого розміру, зазвичай овальної або яйцеподібної форми.

Якщо ви не знаєте, як приготувати ньоккі, цей матеріал буде вам корисний. Рецептів цієї страви багато - її готують із тіста на пшеничному борошні або картопляного з додаванням сиру, грибів або зелені. theLime розповість, як приготувати картопляні ньоккі: рецепт із зеленню.

Фото: Pixabay

Інгредієнти: картопля (3 шт), яйце (1 шт), борошно (склянка), сіль та спеції (за смаком), кріп, петрушка або інша зелень (невеликий пучок).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Картоплю відваріть, а потім перетворіть на пюре. Додайте яйце і перемішайте. Потім додайте сіль, спеції, подрібнену зелень, борошно та замісіть тісто. Воно має бути м'яким, але мати щільну консистенцію.

Готову картопляну масу розділіть на кілька частин, з кожної скачайте ковбаску. Розділіть навпіл і наріжте невеликими шматочками. Обваляйте ньоккі в борошні, роздавіть виделкою, розплющіть і нанесіть малюнок.

Опустіть галушки в киплячу підсолену воду і варіть після випливання на поверхню протягом п'яти хвилин. Дістаньте ньоккі шумівко, дайте стекти воді та викладіть на тарілку.

Подавати картопляні ньокки можна просто зі сметаною або вершковим маслом, а можна запекти в духовці із сиром. Для цього відварені галушки викладіть у форму для запікання і посипте пармезаном. Готову страву прикрасьте зеленою цибулею або будь-якою іншою зеленню.

Фото: Pixabay

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••