RU  UA

Lifestyle

Як зробити нутелу в домашніх умовах: простий рецепт солодкої пасти

Смачна намазка готується дуже швидко

Нутелла – горіхова паста з какао, яку люблять дорослі та діти. Її можна їсти з чаєм уприкуску, намазувати на печиво, млинці або булку. В умовах війни мало хто захоче витрачатися на магазинну Нутеллу, але якщо у вас вдома є горіхи, молоко або згущене молоко, приготувати солодку пасту можна самостійно.

Фото: pixabay.com

Домашня нутелла на молоці

Інгредієнти: 1 склянка молока, 1 склянка цукру, 2 столові ложки какао, 1 столова ложка вершкового масла, 1,5 столові ложки борошна, 3 столові ложки мелених горіхів (волоських, фундука).

Приготування: молоко закип'ятіть з вершковим маслом. Борошно, какао та цукор змішайте в окремій мисці та додайте в молоко, постійно перемішуючи. На повільному вогні поваріть суміш протягом 10 хвилин, додайте мелені горіхи, перемішайте та охолодіть. Готову пасту зберігайте в холодильнику, подавайте як начинку для солодких млинців.

Домашня нутелла на згущеному молоко

Інгредієнти: 1 банка згущеного молока, 2 столові ложки вершкового масла, 50 мл молока, 100 г шоколаду, 200 г смажених мелених горіхів.

Приготування: горіхи подрібнити до стану пудри. Шоколад та масло розтопити, з'єднати з молоком. У каструлю вилити згущене молоко, додати шоколад і горіхову пудру. Довести на повільному вогні до кипіння, але не варити. Охолодити і використовувати як намазку для тостів, млинців, вафель, як начинку для рогаликів та кексів.

Читайте також

Проведіть цю просту обробку томатів, якщо хочете зібрати великий врожай

Чем обработать томаты для увеличения урожайности, когда проводить такую подкормку, а также как правильно приготовить раствор с паслинием

Готується за лічені хвилини: рецепт легкого салату з консервованим тунцем

Как в домашних условиях приготовить вкусный салат с консервированным тунцом, яйцами и овощами, чтобы разнообразить меню своей семьи

Вони дивляться на світ інакше: які знаки Зодіаку мають нестандартне мислення

Астрологи назвали четыре знака Зодиака с нестандартным мышлением - Водолей, Близнецы, Стрелец, Рыбы