Лайм

Як приготувати піцу з грибами та мисливськими ковбасками: простий рецепт

Побалуйте домочадців улюбленою стравою

Рецептів домашньої піци існує багато. Її готують на дріжджовому тісті або тонкому лаваші, класичних розмірів або міні-варіанти, а також використовують різноманітні начинки. theLime підібрав для вас рецепт піци з грибами та мисливськими ковбасками на м'якій основі без дріжджів.

Інгредієнти для тіста: борошно (340-350 г), густий йогурт або сметана (6 ст.л.), сода (1 ч.л.), розпушувач (1/2 ч.л.), сіль (1 ч.л.) олія (2 ст.л.).

Інгредієнти для соусу: кетчуп, сушений орегано.

Інгредієнти для начинки: м'який сир (50 г), мисливські ковбаски (250-300 г), печериці (150 г), помідори чері (100 г), моцарелла (150 г).

Фото: instagram.com/recepty_przepisy

Приготування:

Насамперед займіться основою для піци. Для цього в миску висипте борошно, додайте йогурт або сметану, соду, розпушувач, сіль та олію. Усі інгредієнти змішайте та замісіть м'яке тісто. Загорніть його в харчову плівку, щоб не обвітрювалося, і залиште на 20 хвилин. Потім розкотайте його завтовшки приблизно 0,5 см, перенесіть на пергамент та сформуйте круглу основу.

Приготуйте соус для піци. Для цього візьміть будь-який кетчуп, який є в холодильнику і додайте до нього сушений орегано. Перемішайте.

Всі інгредієнти для начинки наріжте: ковбаски – кружальцями, гриби – скибочками, помідори-чері розділіть на половинки.

Зберіть піцу. Тісто змастіть соусом, зверху покришіть м'який сир. Потім додайте ковбасу, гриби, помідори та моцареллу. Поставте заготовку в розігріту до 200 градусів духовку, увімкніть режим "низ" і випікайте близько 15 хвилин, доки тісто не зарум'яниться. Готову піцу наріжте порційними скибочками та насолоджуйтесь неповторним смаком.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки