Рецептів домашньої піци існує багато. Її готують на дріжджовому тісті або тонкому лаваші, класичних розмірів або міні-варіанти, а також використовують різноманітні начинки. theLime підібрав для вас рецепт піци з грибами та мисливськими ковбасками на м'якій основі без дріжджів.
Інгредієнти для тіста: борошно (340-350 г), густий йогурт або сметана (6 ст.л.), сода (1 ч.л.), розпушувач (1/2 ч.л.), сіль (1 ч.л.) олія (2 ст.л.).
Інгредієнти для соусу: кетчуп, сушений орегано.
Інгредієнти для начинки: м'який сир (50 г), мисливські ковбаски (250-300 г), печериці (150 г), помідори чері (100 г), моцарелла (150 г).
Приготування:
Насамперед займіться основою для піци. Для цього в миску висипте борошно, додайте йогурт або сметану, соду, розпушувач, сіль та олію. Усі інгредієнти змішайте та замісіть м'яке тісто. Загорніть його в харчову плівку, щоб не обвітрювалося, і залиште на 20 хвилин. Потім розкотайте його завтовшки приблизно 0,5 см, перенесіть на пергамент та сформуйте круглу основу.
Приготуйте соус для піци. Для цього візьміть будь-який кетчуп, який є в холодильнику і додайте до нього сушений орегано. Перемішайте.
Всі інгредієнти для начинки наріжте: ковбаски – кружальцями, гриби – скибочками, помідори-чері розділіть на половинки.
Зберіть піцу. Тісто змастіть соусом, зверху покришіть м'який сир. Потім додайте ковбасу, гриби, помідори та моцареллу. Поставте заготовку в розігріту до 200 градусів духовку, увімкніть режим "низ" і випікайте близько 15 хвилин, доки тісто не зарум'яниться. Готову піцу наріжте порційними скибочками та насолоджуйтесь неповторним смаком.
- Раніше ми розповіли, як приготувати домашню піцу Чотири м'яса.
- Читайте також на theLime, як приготувати турецьку піцу піде з начинкою.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.