Лайм

Як приготувати піцу з грибами та мисливськими ковбасками: простий рецепт

Побалуйте домочадців улюбленою стравою

Рецептів домашньої піци існує багато. Її готують на дріжджовому тісті або тонкому лаваші, класичних розмірів або міні-варіанти, а також використовують різноманітні начинки. theLime підібрав для вас рецепт піци з грибами та мисливськими ковбасками на м'якій основі без дріжджів.

Інгредієнти для тіста: борошно (340-350 г), густий йогурт або сметана (6 ст.л.), сода (1 ч.л.), розпушувач (1/2 ч.л.), сіль (1 ч.л.) олія (2 ст.л.).

Інгредієнти для соусу: кетчуп, сушений орегано.

Інгредієнти для начинки: м'який сир (50 г), мисливські ковбаски (250-300 г), печериці (150 г), помідори чері (100 г), моцарелла (150 г).

Фото: instagram.com/recepty_przepisy

Приготування:

Насамперед займіться основою для піци. Для цього в миску висипте борошно, додайте йогурт або сметану, соду, розпушувач, сіль та олію. Усі інгредієнти змішайте та замісіть м'яке тісто. Загорніть його в харчову плівку, щоб не обвітрювалося, і залиште на 20 хвилин. Потім розкотайте його завтовшки приблизно 0,5 см, перенесіть на пергамент та сформуйте круглу основу.

Приготуйте соус для піци. Для цього візьміть будь-який кетчуп, який є в холодильнику і додайте до нього сушений орегано. Перемішайте.

Всі інгредієнти для начинки наріжте: ковбаски – кружальцями, гриби – скибочками, помідори-чері розділіть на половинки.

Зберіть піцу. Тісто змастіть соусом, зверху покришіть м'який сир. Потім додайте ковбасу, гриби, помідори та моцареллу. Поставте заготовку в розігріту до 200 градусів духовку, увімкніть режим "низ" і випікайте близько 15 хвилин, доки тісто не зарум'яниться. Готову піцу наріжте порційними скибочками та насолоджуйтесь неповторним смаком.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні