Лайм

Як приготувати крекери з цибулею тривалого зберігання: простий рецепт

Зробити їх зовсім нескладно

Чимало господинь за час війни навчилися пекти різні десерти: і складні, і найпростіші. І якщо ви вже робили шоколадне печиво з тріщинками, цього разу приготуйте хрумкі крекери з цибулею тривалого зберігання. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: цибуля (200 г), сіль (1,5 ч. л.), соняшникова олія (60 мл), пшеничне борошно (250 г), розпушувач (1 ч. л.), сушений часник (за бажанням), зелень (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо у проточній воді, нарізаємо довільними шматочками. Викладаємо їх у блендер та перебиваємо до консистенції пюре.

За бажанням до цибулевих крекерів можна додати зелень. Її споліскуємо у воді та викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо ножем.

Додаємо в цибульневе пюре сіль, олію, подрібнену зелень і за бажанням сушений часник. Перемішуємо масу, щоб вона стала однорідною.

Поступово в суміш додаємо просіяне через сито борошно та розпушувач, починаємо замішувати м'яке тісто.

Робочу поверхню присипаємо тонким шаром борошна і розкочуємо на ньому тісто – приблизно 1,5-2 мм. Потім нарізаємо його на маленькі квадратики.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером. Викладаємо на нього вирізані крекери та відправляємо у духовку приблизно на 15-20 хвилин.

Потім дістаємо печиво і даємо трохи охолонути. Можна насолоджуватися відразу або взяти з собою в дорогу або на пікнік.

Такі крекери з цибулею не вимагають особливих умов зберігання та зберігаються досить довго.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни