Лайм

Як приготувати літній суп-пюре з кабачків: простий рецепт

Зробіть його у вихідні для сім'ї

Сезон кабачків у самому розпалі. А це означає, що багато господинь вже встигли приготувати кабачки з підливою в духовці або закрити смачний салат із кабачків з сардиною в олії. А щоб урізноманітнити звичне меню, можна приготувати літній суп-пюре. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: кабачки (1 шт.), морква (1 шт.), цибуля (1 шт.), вершки 33% (100 мл), вода або бульйон (300 мл), вершкове масло (1 ст. л.), сіль, спеції сухі, каррі.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Всі овочі промиваємо під проточною водою, цибулю та моркву очищаємо. Кабачки найкраще взяти молоді – із тонкою шкіркою, тоді їх не треба буде чистити. Нарізаємо всі овочі довільними шматочками і викладаємо в каструлю, в якій варитимемо суп.

Заливаємо їх чистою водою чи бульйоном і ставимо на плиту, доводимо до кипіння. Варимо на середньому вогні приблизно 20-25 хвилин. Солимо за смаком, додаємо спеції.

За допомогою блендера подрібнюємо зварені овочі у пюре. Для кольору та аромату можна додати трохи карі.

Потім вливаємо в суп трохи вершків, знову ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння. У готовий суп додаємо вершкове масло і розливаємо в порційні тарілки. За бажанням до нього можна приготувати грінки або сухарики із хліба.

Подаємо смачний суп-пюре із кабачка до столу та насолоджуємося смаком. Зверху можна посипати натертим сиром чи нарізаною зеленню.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу