Лайм

Як приготувати кабачкові нагетси у хрусткій скоринці: сезонний рецепт

Поекспериментуйте на дозвіллі

Багато господинь полюбляють готувати влітку нові страви, оскільки є велика кількість сезонних овочів. І якщо ви вже встигли зробити кабачкові оладки з фаршем, крем-суп із цього овочу і навіть закрити на зиму гостру кабачкову ікру, цього разу побалуйте близьких кабачковими нагетсами в хрусткій скоринці. theLime ділиться простим рецептом закуски.

Інгредієнти: кабачки (800 г), сіль (1 ч. л.), копчена паприка (0,5 ч. л.), гранульований часник (0,25 ч. л.), чорний перець (щіпка), червоний перець (0,25 ч. л.).

Інгредієнти для паніровки: яйця (3 шт.), борошно, сіль (0,5 ч. л.), панірувальні сухарі, рослинна олія (для смаження).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Кабачки промиваємо в проточній воді, нарізаємо грубими брусочками, щоб вони не розвалилися в процесі смаження. Висипаємо їх у миску, додаємо будь-які приправи за смаком, наприклад, копчену паприку, гранульований часник, чорний і червоний перці. Залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

У піалу розбиваємо яйця, додаємо сіль, розмішуємо виделкою або вінчиком до однорідності.

Паніруємо замариновані шматочки кабачка з усіх боків: обвалюємо в борошні, потім у яйцях, а згодом у панірувальних сухарях.

Розігріваємо сковороду з великою кількістю рослинної олії та обсмажуємо кабачки з усіх боків. Потім викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо до столу кабачкові нагетси як закуску зі сметаною або будь-яким іншим соусом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні