Лайм

Як приготувати кабачкові нагетси у хрусткій скоринці: сезонний рецепт

Поекспериментуйте на дозвіллі

Багато господинь полюбляють готувати влітку нові страви, оскільки є велика кількість сезонних овочів. І якщо ви вже встигли зробити кабачкові оладки з фаршем, крем-суп із цього овочу і навіть закрити на зиму гостру кабачкову ікру, цього разу побалуйте близьких кабачковими нагетсами в хрусткій скоринці. theLime ділиться простим рецептом закуски.

Інгредієнти: кабачки (800 г), сіль (1 ч. л.), копчена паприка (0,5 ч. л.), гранульований часник (0,25 ч. л.), чорний перець (щіпка), червоний перець (0,25 ч. л.).

Інгредієнти для паніровки: яйця (3 шт.), борошно, сіль (0,5 ч. л.), панірувальні сухарі, рослинна олія (для смаження).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Кабачки промиваємо в проточній воді, нарізаємо грубими брусочками, щоб вони не розвалилися в процесі смаження. Висипаємо їх у миску, додаємо будь-які приправи за смаком, наприклад, копчену паприку, гранульований часник, чорний і червоний перці. Залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

У піалу розбиваємо яйця, додаємо сіль, розмішуємо виделкою або вінчиком до однорідності.

Паніруємо замариновані шматочки кабачка з усіх боків: обвалюємо в борошні, потім у яйцях, а згодом у панірувальних сухарях.

Розігріваємо сковороду з великою кількістю рослинної олії та обсмажуємо кабачки з усіх боків. Потім викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо до столу кабачкові нагетси як закуску зі сметаною або будь-яким іншим соусом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба