img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Нагетси з кабачків рецепт - як приготувати у панірувальних сухарях
Поекспериментуйте на дозвіллі

Як приготувати кабачкові нагетси у хрусткій скоринці: сезонний рецепт

Понеділок, 18 липня 2022, 15:13
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Багато господинь полюбляють готувати влітку нові страви, оскільки є велика кількість сезонних овочів. І якщо ви вже встигли зробити кабачкові оладки з фаршем, крем-суп із цього овочу і навіть закрити на зиму гостру кабачкову ікру, цього разу побалуйте близьких кабачковими нагетсами в хрусткій скоринці. theLime ділиться простим рецептом закуски.

Інгредієнти: кабачки (800 г), сіль (1 ч. л.), копчена паприка (0,5 ч. л.), гранульований часник (0,25 ч. л.), чорний перець (щіпка), червоний перець (0,25 ч. л.).

Інгредієнти для паніровки: яйця (3 шт.), борошно, сіль (0,5 ч. л.), панірувальні сухарі, рослинна олія (для смаження).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Кабачки промиваємо в проточній воді, нарізаємо грубими брусочками, щоб вони не розвалилися в процесі смаження. Висипаємо їх у миску, додаємо будь-які приправи за смаком, наприклад, копчену паприку, гранульований часник, чорний і червоний перці. Залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

У піалу розбиваємо яйця, додаємо сіль, розмішуємо виделкою або вінчиком до однорідності.

Паніруємо замариновані шматочки кабачка з усіх боків: обвалюємо в борошні, потім у яйцях, а згодом у панірувальних сухарях.

Розігріваємо сковороду з великою кількістю рослинної олії та обсмажуємо кабачки з усіх боків. Потім викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо до столу кабачкові нагетси як закуску зі сметаною або будь-яким іншим соусом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Нагетси з кабачків рецепт - як приготувати у панірувальних сухарях
img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Нагетси з кабачків рецепт - як приготувати у панірувальних сухарях
Поекспериментуйте на дозвіллі

Як приготувати кабачкові нагетси у хрусткій скоринці: сезонний рецепт

Понеділок, 18 липня 2022, 15:13
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Багато господинь полюбляють готувати влітку нові страви, оскільки є велика кількість сезонних овочів. І якщо ви вже встигли зробити кабачкові оладки з фаршем, крем-суп із цього овочу і навіть закрити на зиму гостру кабачкову ікру, цього разу побалуйте близьких кабачковими нагетсами в хрусткій скоринці. theLime ділиться простим рецептом закуски.

Інгредієнти: кабачки (800 г), сіль (1 ч. л.), копчена паприка (0,5 ч. л.), гранульований часник (0,25 ч. л.), чорний перець (щіпка), червоний перець (0,25 ч. л.).

Інгредієнти для паніровки: яйця (3 шт.), борошно, сіль (0,5 ч. л.), панірувальні сухарі, рослинна олія (для смаження).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Кабачки промиваємо в проточній воді, нарізаємо грубими брусочками, щоб вони не розвалилися в процесі смаження. Висипаємо їх у миску, додаємо будь-які приправи за смаком, наприклад, копчену паприку, гранульований часник, чорний і червоний перці. Залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

У піалу розбиваємо яйця, додаємо сіль, розмішуємо виделкою або вінчиком до однорідності.

Паніруємо замариновані шматочки кабачка з усіх боків: обвалюємо в борошні, потім у яйцях, а згодом у панірувальних сухарях.

Розігріваємо сковороду з великою кількістю рослинної олії та обсмажуємо кабачки з усіх боків. Потім викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо до столу кабачкові нагетси як закуску зі сметаною або будь-яким іншим соусом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••