Багато господинь полюбляють готувати влітку нові страви, оскільки є велика кількість сезонних овочів. І якщо ви вже встигли зробити кабачкові оладки з фаршем, крем-суп із цього овочу і навіть закрити на зиму гостру кабачкову ікру, цього разу побалуйте близьких кабачковими нагетсами в хрусткій скоринці. theLime ділиться простим рецептом закуски.
Інгредієнти: кабачки (800 г), сіль (1 ч. л.), копчена паприка (0,5 ч. л.), гранульований часник (0,25 ч. л.), чорний перець (щіпка), червоний перець (0,25 ч. л.).
Інгредієнти для паніровки: яйця (3 шт.), борошно, сіль (0,5 ч. л.), панірувальні сухарі, рослинна олія (для смаження).
Приготування:
Кабачки промиваємо в проточній воді, нарізаємо грубими брусочками, щоб вони не розвалилися в процесі смаження. Висипаємо їх у миску, додаємо будь-які приправи за смаком, наприклад, копчену паприку, гранульований часник, чорний і червоний перці. Залишаємо маринуватися на 20 хвилин.
У піалу розбиваємо яйця, додаємо сіль, розмішуємо виделкою або вінчиком до однорідності.
Паніруємо замариновані шматочки кабачка з усіх боків: обвалюємо в борошні, потім у яйцях, а згодом у панірувальних сухарях.
Розігріваємо сковороду з великою кількістю рослинної олії та обсмажуємо кабачки з усіх боків. Потім викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Подаємо до столу кабачкові нагетси як закуску зі сметаною або будь-яким іншим соусом.
- Раніше ми розповіли, як зробити апетитні та пишні млинці з кабачків.
- Читайте також на theLime, як приготувати салат із кабачків Тещин язик.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.