Лайм

Як зробити теплий салат зі спаржевою квасолею та яйцями: простий рецепт

Урізноманітніть своє меню

Зі спаржевої або, як її ще називають, стручкової квасолі можна приготувати безліч страв, наприклад, замаринувати на зиму або ж зробити пікантний салат по-корейськи. Ще один варіант побалувати рідних теплим салатом. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт такої закуски.

Інгредієнти: спаржева квасоля (500 г), яйця (5 шт.), цибуля (2 шт.), часник (2-3 зубчики), вершкове масло (1 ст. л.), сметана (1 ст. л.), гірчиця (1 ч. л.), лимонний сік (1 ч. л.), суміш перців, сіль, цукор (щіпка), сушений майоран (за бажанням).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Яйця промиваємо у проточній воді, варимо вкруту – приблизно 10 хвилин після закипання. Заливаємо холодною водою, щоб вони швидше охололи, потім чистимо від шкаралупи. Очищаємо та нарізаємо кубиком.

Цибулю чистимо від лушпиння, нарізаємо півкільцями. Спаржеву квасолю промиваємо під проточною водою, залежно від розміру стручків, розрізаємо їх на 2-3 шматочки. Часник очищаємо від лушпиння та пропускаємо через прес.

Розігріваємо сковороду із вершковим маслом. Обсмажуємо цибулю до прозорості, потім додаємо квасолю, сіль, цукор, суміш перців і майоран, перемішуємо. Тушкуємо все разом приблизно 5 хвилин.

Потім додаємо часник, сметану, гірчицю та лимонний сік. Тушкуємо ще близько 5 хвилин на середньому вогні, потім знімаємо з плити.

Перекладаємо зі сковороди в салатник, додаємо нарізані яйця, ретельно перемішуємо.

Подаємо теплий салат зі спаржевою квасолею до столу та насолоджуємось смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону

Блогерка Даша Квіткова продемонструвала в мережі стильний лук із трендовим леопардовим принтом на штанах та піджаком оверсайз

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чим небезпечна для редиски хрестоцвітна блішка, як її можна позбутися за допомогою деревного попелу, тютюнового пилу, порошку пижми

Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок

Як у домашніх умовах зробити вафлі з кабачка з сиром та твердим сиром, щоб урізноманітнити меню своєї родини на сніданок