Лайм

Так ви ще не готували. Швидкий рецепт маринованих помідорів у соєвому соусі

Таку закуску можна зробити за півгодини

Багато господинь полюбляють експериментувати на кухні зі звичними смаками, наприклад, замінюючи сіль соєвим соусом. І якщо ви вже робили хрумкі малосольні огірки, цього разу поекспериментуйте з помідорами. theLime підібрав для вас простий рецепт маринованих помідорів, на приготування яких піде приблизно 30 хвилин.

Інгредієнти: гірчиця (1 ч. л.), мед (1 ч. л.), суміш перців (1 щіпка), соєвий соус (1 ст. л.), цукор (1,5 ст. л.), оцет ( 2 ст. шт.), петрушка (5 шт.), базилік (5 шт.).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Помідори промиваємо у проточній воді, розрізаємо на 4 частини чи більше – якщо томати досить великі.

Зелень споліскуємо у воді, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно нарізаємо її ножем.

Змішуємо гірчицю, соняшникову олію, оцет, соєвий соус та мед. Додаємо сіль, цукор, суміш перців та подрібнену зелень, ретельно перемішуємо.

Перекладаємо нарізані помідори в глибоку ємність і заливаємо підготовленим маринадом.

Цибулю та часник очищаємо від лушпиння. Цибулю нарізаємо кільцями, а часник пластинками. Відправляємо їх до помідорів у соєвому соусі. Також можна додати лавровий лист. Все ретельно перемішуємо та залишаємо приблизно на півгодини маринуватися.

Через зазначений проміжок часу мариновані помідори будуть готові. Подаємо їх до будь-якого гарніру, солоних млинців або м'ясних страв.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців