Лайм

Готуємо замість звичайної шарлотки. Рецепт простого грушевого пирога Невидимка

Поекспериментуйте на дозвіллі

Навіть під час війни багато господинь продовжують дивувати свою сім'ю різними десертами, щоб хоч якось підняти настрій та бойовий дух. І якщо ви вже робили персиковий пиріг до чаю або тертий на маргарині, цього разу побалуйте близьких пирогом під назвою Невидимка з мінімальною кількістю тіста. theLime підібрав перевірений рецепт.

Інгредієнти: груші (2-4 шт.), яйця (4 шт.), цукор (50 г), вершкове масло (1 ст. л.), молоко (100 г або 1 ст. л. йогурту і 30 г вершків 15%), борошно (70 г), розпушувач для тіста (1 ч. л.), кориця або ваніль (за бажанням).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С.

Груші промиваємо під проточною водою від пилу та бруду, потім нарізаємо тонкими смужками.

У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо до них цукор і збиваємо вінчиком або міксером доти, доки маса не збільшиться в обсязі.

Потім додаємо в яєчну масу вершкове масло, молоко, просіяне через сито борошно та розпушувач. Перемішуємо до однорідності – за консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.

Висипаємо в миску нарізані груші та перемішуємо, щоб кожна скибочка була покрита тістом.

Форму для випікання змащуємо вершковим маслом, викладаємо на неї підготовлену масу. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо 30-40 хвилин до готовності.

Дістаємо апетитний пиріг Невидимка з духовки і чекаємо, поки він трохи охолоне. Подаємо до столу, порізавши на порційні шматочки, і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини