img

Новини

20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
До всіх новин
Мариновані гливи рецепт - як приготувати гриби з часником та оцтом
Спробуйте зробити їх на дозвіллі

Будуть готові за 4 години. Рецепт маринованих глив швидкого приготування

Понеділок, 17 жовтня 2022, 14:16
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Осінь у багатьох асоціюється із сезоном "тихого полювання" тобто збиранням грибів, які можна закрити на зиму, наприклад, у вигляді грибної ікри, або ж замаринувати. theLime підібрав простий рецепт маринованих глив, яким поділилася фуд-блогер Наталія Леник на своїй сторінці curcuma_at_home в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: гливи (1 кг), вода (500 мл), рослинна олія (100 мл), часник (2-3 зубчики), оцет (3 ст. л.), перець горошком (10-15 шт.), коріандр, гвоздика, лавровий лист.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Гриби заздалегідь очищаємо від бруду та ретельно промиваємо у проточній воді декілька разів.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Часник очищаємо від лушпиння, розділяємо на зубчики. Кожен зубчик можна розрізати на кілька пластинок.

Ставимо на плиту каструлю з водою, додаємо в неї рослинну олію, коріандр, гвоздику, лавровий лист, перець горошком, часник і оцет. Доводимо все до кипіння і кип'ятимо приблизно 10 хвилин на слабкому вогні. За бажанням можна додати трохи цукру.

Читайте також: рецепт універсального маринаду для грибів.

Потім в маринад відправляємо очищені та промиті гливи, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо близько 10 хвилин. Знімаємо з плити і залишаємо гриби в маринаді щонайменше на 4-6 годин, а краще на всю ніч (8-10 годин).

Мариновані гриби перед подачею можна доповнити дрібно нарізаною цибулею. Така апетитна закуска урізноманітнить звичні гарніри та м'ясні страви.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Наталя Леник (@curcuma_at_home)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Мариновані гливи рецепт - як приготувати гриби з часником та оцтом
img

Новини

20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
До всіх новин
Мариновані гливи рецепт - як приготувати гриби з часником та оцтом
Спробуйте зробити їх на дозвіллі

Будуть готові за 4 години. Рецепт маринованих глив швидкого приготування

Понеділок, 17 жовтня 2022, 14:16
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Осінь у багатьох асоціюється із сезоном "тихого полювання" тобто збиранням грибів, які можна закрити на зиму, наприклад, у вигляді грибної ікри, або ж замаринувати. theLime підібрав простий рецепт маринованих глив, яким поділилася фуд-блогер Наталія Леник на своїй сторінці curcuma_at_home в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: гливи (1 кг), вода (500 мл), рослинна олія (100 мл), часник (2-3 зубчики), оцет (3 ст. л.), перець горошком (10-15 шт.), коріандр, гвоздика, лавровий лист.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Гриби заздалегідь очищаємо від бруду та ретельно промиваємо у проточній воді декілька разів.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Часник очищаємо від лушпиння, розділяємо на зубчики. Кожен зубчик можна розрізати на кілька пластинок.

Ставимо на плиту каструлю з водою, додаємо в неї рослинну олію, коріандр, гвоздику, лавровий лист, перець горошком, часник і оцет. Доводимо все до кипіння і кип'ятимо приблизно 10 хвилин на слабкому вогні. За бажанням можна додати трохи цукру.

Читайте також: рецепт універсального маринаду для грибів.

Потім в маринад відправляємо очищені та промиті гливи, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо близько 10 хвилин. Знімаємо з плити і залишаємо гриби в маринаді щонайменше на 4-6 годин, а краще на всю ніч (8-10 годин).

Мариновані гриби перед подачею можна доповнити дрібно нарізаною цибулею. Така апетитна закуска урізноманітнить звичні гарніри та м'ясні страви.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Наталя Леник (@curcuma_at_home)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••