Кожна господиня має декілька перевірених страв, які можна приготувати за лічені хвилини. Це, наприклад, ситні макарони по-флотськи з фаршем або паста з тунцем і базиліком. theLime підібрав для вас ще один простий рецепт, яким поділилася фуд-блогер Галина на своїй сторінці foodaesthetic_halina в соцмережі Instagram.
Інгредієнти: цільнозернові макарони (200 г), помідори (1 шт.), солодкий перець (1 шт.), сир (200 г), зелень, сіль, сухий часник, чорний мелений перець, прованські трави.
Приготування:
У підсоленій воді відварюємо макарони до напівготовності. Потім відкидаємо їх на друшляк і промиваємо у холодній воді. Змащуємо невеликою кількістю рослинної олії чи вершкового масла, щоб вони не склеювалися.
Промиваємо у проточній воді солодкий перець, томат та зелень. Зелень викладаємо на кілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога, потім подрібнюємо ножем.
Перець очищаємо від насіннєвої коробки та білих прожилок, нарізаємо дрібно. Томат за бажанням обдаємо окропом, знімаємо з нього шкірку і нарізаємо досить дрібно.
Читайте також: Як смачно приготувати макарони з куркою замість звичайного рецепту по-флотськи.
Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Викладаємо в неї зернистий сир, періодично помішуємо. Коли він почне плавитись, додаємо нарізаний солодкий перець, томат і зелень. Тушкуємо все разом приблизно 5-7 хвилин, додаємо сіль та спеції за смаком.
Потім додаємо макарони, ретельно перемішуємо і тримаємо на вогні ще буквально 1-2 хвилини до готовності.
Подаємо апетитну страву до столу та насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як зробити пасту з цукіні за рецептом Ектора Хіменеса-Браво.
- Читайте також на theLime, як приготувати домашню лазанью з фаршем та сиром.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.