Лайм

Як смачно приготувати макарони з соусом та спеціями: простий рецепт

Таку страву точно оцінять ваші близькі

Кожна господиня має декілька перевірених страв, які можна приготувати за лічені хвилини. Це, наприклад, ситні макарони по-флотськи з фаршем або паста з тунцем і базиліком. theLime підібрав для вас ще один простий рецепт, яким поділилася фуд-блогер Галина на своїй сторінці foodaesthetic_halina в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: цільнозернові макарони (200 г), помідори (1 шт.), солодкий перець (1 шт.), сир (200 г), зелень, сіль, сухий часник, чорний мелений перець, прованські трави.

Фото: pinterest.com

Приготування:

У підсоленій воді відварюємо макарони до напівготовності. Потім відкидаємо їх на друшляк і промиваємо у холодній воді. Змащуємо невеликою кількістю рослинної олії чи вершкового масла, щоб вони не склеювалися.

Промиваємо у проточній воді солодкий перець, томат та зелень. Зелень викладаємо на кілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога, потім подрібнюємо ножем.

Перець очищаємо від насіннєвої коробки та білих прожилок, нарізаємо дрібно. Томат за бажанням обдаємо окропом, знімаємо з нього шкірку і нарізаємо досить дрібно.

Читайте також: Як смачно приготувати макарони з куркою замість звичайного рецепту по-флотськи.

Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Викладаємо в неї зернистий сир, періодично помішуємо. Коли він почне плавитись, додаємо нарізаний солодкий перець, томат і зелень. Тушкуємо все разом приблизно 5-7 хвилин, додаємо сіль та спеції за смаком.

Потім додаємо макарони, ретельно перемішуємо і тримаємо на вогні ще буквально 1-2 хвилини до готовності.

Подаємо апетитну страву до столу та насолоджуємося смаком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець

Сезон в розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну шарлотку з ревенем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину чи гостей

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити