Лайм

Як приготувати швидкі сосиски в тісті з листкового тіста: простий рецепт

Поекспериментуйте на дозвіллі

Для багатьох господинь приготування різних страв є своєрідною медитацією, щоб відволіктися від поганих новин та депресивних думок. І якщо ви вже балували своїх близьких соковитими біляшами з хрусткою скоринкою або пиріжками з квашеною капустою, цього разу урізноманітніть своє меню сосисками в тісті. theLime підібрав простий рецепт із листкового тіста, яким поділилася блогер tonyakhodorchuk у соцмережі Instagram.

Інгредієнти: листкове тісто (500 г), сосиски (24-25 шт.), яйце (1 шт.), кунжут.

Фото: instagram.com/tonyakhodorchuk

Приготування:

Для приготування швидких сосисок у тісті знадобиться готове листкове тісто, яке можна купити у найближчому супермаркеті. Тісто необхідно заздалегідь розморозити: для цього перекладаємо його з морозилки на нижню полицю холодильника на декілька годин.

Робочу поверхню злегка припиляємо борошном і розкочуємо пласт у прямокутник приблизно 2-3 мм завтовшки. Потім нарізаємо прямокутник на довгі смужки шириною близько 1 см за кількістю сосисок.

Сосиски очищаємо від плівок, якщо вони є. Обгортаємо кожну сосиску смужкою листкового тіста. Якщо смужки вийшли довгими, можна обмотувати внапуск. Або ж розрізаємо довгі сосиски на кілька частин.

Читайте також: Печемо у духовці смачні сосиски у тісті на шпажках.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, викладаємо на нього підготовлені сосиски.

У невелику піалу розбиваємо яйце і злегка збиваємо його вінчиком чи виделкою. Змащуємо зверху сосиски у тісті яйцем і за бажанням присипаємо кунжутом.

Ставимо деко у розігріту духовку і випікаємо приблизно 15-20 хвилин до рум'яної скоринки. Потім дістаємо, чекаємо, доки вони трохи охолонуть.

Подаємо ароматні сосиски в тісті до столу або беремо з собою як перекус.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя