Лайм

Смажити не потрібно: простий рецепт "чебуреків" з лаваша у духовці

Спробуйте новий для себе смак

З лаваша можна приготувати безліч різноманітних страв, і головна їх перевага у тому, що така їжа готується доволі швидко та просто. Раніше ми вже ділилися рецептом закритої піци з лаваша на сковорідці, а також розповідали, як зробити домашню шаурму у лаваші. Цього разу theLime напише ще один подібний рецепт, а саме - поділиться інструкцією з приготування чебуреків з лаваша, які готуються у духовці. Необхідні компоненти та детальне пояснення - на сторінці нижче.

Читайте також: Зебра на кефірі - смачний і простий пиріг із доступних інгредієнтів: як його готувати.

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Інгредієнти: фарш – 300 г, цибуля – 1 шт, кріп, сіль, перець, вода, яйце – 1 шт, лаваш.

Приготування: в ємності з’єднуємо фарш, подрібнену цибулю, кріп, сіль, перець. Додаємо воду. В окремій мисці збиваємо яйце. Далі беремо лаваш і починаємо на нього намазувати нашу начинку. За бажання зверху також можна додати кілька шматочків твердого сиру.

Читайте на тему: Як приготувати кіш – популярний французький пиріг з куркою, грибами і сиром.

Край лаваша змащуємо яйцем, щоб наш чебурек можна було скласти вдвоє і він міг тримати форму. Виріб перекладаємо на попередньо застелене пергаментом деко. Змащуємо страву яйцем та відправляємо в розігріту духовку готуватися на 20 хвилин, смажити не потрібно.

Коли вказаний час минув, дістаємо страву, даємо їй кілька хвилин охолонути та насолоджуємося ніжним смаком. Прості та неймовірно соковиті чебуреки з додаванням лаваша готові, смачного!

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні