img

Новини

12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
До всіх новин
Лаваш з начинкою рецепт - як приготувати у духовці чебуреки з лаваша
Спробуйте новий для себе смак

Смажити не потрібно: простий рецепт "чебуреків" з лаваша у духовці

Середа, 31 січня 2024, 16:15

Фото: Pinterest

ava
Любов Блажко

Журналіст рубрики "лайфстайл". Працювала у «Beauty HUB», «Комментариях», «Обозревателе» та інших українських виданнях. Facebook

З лаваша можна приготувати безліч різноманітних страв, і головна їх перевага у тому, що така їжа готується доволі швидко та просто. Раніше ми вже ділилися рецептом закритої піци з лаваша на сковорідці, а також розповідали, як зробити домашню шаурму у лаваші. Цього разу theLime напише ще один подібний рецепт, а саме - поділиться інструкцією з приготування чебуреків з лаваша, які готуються у духовці. Необхідні компоненти та детальне пояснення - на сторінці нижче.

Читайте також: Зебра на кефірі - смачний і простий пиріг із доступних інгредієнтів: як його готувати.

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Інгредієнти: фарш – 300 г, цибуля – 1 шт, кріп, сіль, перець, вода, яйце – 1 шт, лаваш.

Приготування: в ємності з’єднуємо фарш, подрібнену цибулю, кріп, сіль, перець. Додаємо воду. В окремій мисці збиваємо яйце. Далі беремо лаваш і починаємо на нього намазувати нашу начинку. За бажання зверху також можна додати кілька шматочків твердого сиру.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте на тему: Як приготувати кіш – популярний французький пиріг з куркою, грибами і сиром.

Край лаваша змащуємо яйцем, щоб наш чебурек можна було скласти вдвоє і він міг тримати форму. Виріб перекладаємо на попередньо застелене пергаментом деко. Змащуємо страву яйцем та відправляємо в розігріту духовку готуватися на 20 хвилин, смажити не потрібно.

Коли вказаний час минув, дістаємо страву, даємо їй кілька хвилин охолонути та насолоджуємося ніжним смаком. Прості та неймовірно соковиті чебуреки з додаванням лаваша готові, смачного!

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Лаваш з начинкою рецепт - як приготувати у духовці чебуреки з лаваша
img

Новини

12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
До всіх новин
Лаваш з начинкою рецепт - як приготувати у духовці чебуреки з лаваша
Спробуйте новий для себе смак

Смажити не потрібно: простий рецепт "чебуреків" з лаваша у духовці

Середа, 31 січня 2024, 16:15

Фото: Pinterest

ava
Любов Блажко

Журналіст рубрики "лайфстайл". Працювала у «Beauty HUB», «Комментариях», «Обозревателе» та інших українських виданнях. Facebook

З лаваша можна приготувати безліч різноманітних страв, і головна їх перевага у тому, що така їжа готується доволі швидко та просто. Раніше ми вже ділилися рецептом закритої піци з лаваша на сковорідці, а також розповідали, як зробити домашню шаурму у лаваші. Цього разу theLime напише ще один подібний рецепт, а саме - поділиться інструкцією з приготування чебуреків з лаваша, які готуються у духовці. Необхідні компоненти та детальне пояснення - на сторінці нижче.

Читайте також: Зебра на кефірі - смачний і простий пиріг із доступних інгредієнтів: як його готувати.

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Інгредієнти: фарш – 300 г, цибуля – 1 шт, кріп, сіль, перець, вода, яйце – 1 шт, лаваш.

Приготування: в ємності з’єднуємо фарш, подрібнену цибулю, кріп, сіль, перець. Додаємо воду. В окремій мисці збиваємо яйце. Далі беремо лаваш і починаємо на нього намазувати нашу начинку. За бажання зверху також можна додати кілька шматочків твердого сиру.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте на тему: Як приготувати кіш – популярний французький пиріг з куркою, грибами і сиром.

Край лаваша змащуємо яйцем, щоб наш чебурек можна було скласти вдвоє і він міг тримати форму. Виріб перекладаємо на попередньо застелене пергаментом деко. Змащуємо страву яйцем та відправляємо в розігріту духовку готуватися на 20 хвилин, смажити не потрібно.

Коли вказаний час минув, дістаємо страву, даємо їй кілька хвилин охолонути та насолоджуємося ніжним смаком. Прості та неймовірно соковиті чебуреки з додаванням лаваша готові, смачного!

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••