img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Лаваш з начинкою рецепт - як приготувати у духовці чебуреки з лаваша
Спробуйте новий для себе смак

Смажити не потрібно: простий рецепт "чебуреків" з лаваша у духовці

Середа, 31 січня 2024, 16:15

Фото: Pinterest

ava
Любов Блажко

Журналіст рубрики "лайфстайл". Працювала у «Beauty HUB», «Комментариях», «Обозревателе» та інших українських виданнях. Facebook

З лаваша можна приготувати безліч різноманітних страв, і головна їх перевага у тому, що така їжа готується доволі швидко та просто. Раніше ми вже ділилися рецептом закритої піци з лаваша на сковорідці, а також розповідали, як зробити домашню шаурму у лаваші. Цього разу theLime напише ще один подібний рецепт, а саме - поділиться інструкцією з приготування чебуреків з лаваша, які готуються у духовці. Необхідні компоненти та детальне пояснення - на сторінці нижче.

Читайте також: Зебра на кефірі - смачний і простий пиріг із доступних інгредієнтів: як його готувати.

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Інгредієнти: фарш – 300 г, цибуля – 1 шт, кріп, сіль, перець, вода, яйце – 1 шт, лаваш.

Приготування: в ємності з’єднуємо фарш, подрібнену цибулю, кріп, сіль, перець. Додаємо воду. В окремій мисці збиваємо яйце. Далі беремо лаваш і починаємо на нього намазувати нашу начинку. За бажання зверху також можна додати кілька шматочків твердого сиру.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте на тему: Як приготувати кіш – популярний французький пиріг з куркою, грибами і сиром.

Край лаваша змащуємо яйцем, щоб наш чебурек можна було скласти вдвоє і він міг тримати форму. Виріб перекладаємо на попередньо застелене пергаментом деко. Змащуємо страву яйцем та відправляємо в розігріту духовку готуватися на 20 хвилин, смажити не потрібно.

Коли вказаний час минув, дістаємо страву, даємо їй кілька хвилин охолонути та насолоджуємося ніжним смаком. Прості та неймовірно соковиті чебуреки з додаванням лаваша готові, смачного!

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Лаваш з начинкою рецепт - як приготувати у духовці чебуреки з лаваша
img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Лаваш з начинкою рецепт - як приготувати у духовці чебуреки з лаваша
Спробуйте новий для себе смак

Смажити не потрібно: простий рецепт "чебуреків" з лаваша у духовці

Середа, 31 січня 2024, 16:15

Фото: Pinterest

ava
Любов Блажко

Журналіст рубрики "лайфстайл". Працювала у «Beauty HUB», «Комментариях», «Обозревателе» та інших українських виданнях. Facebook

З лаваша можна приготувати безліч різноманітних страв, і головна їх перевага у тому, що така їжа готується доволі швидко та просто. Раніше ми вже ділилися рецептом закритої піци з лаваша на сковорідці, а також розповідали, як зробити домашню шаурму у лаваші. Цього разу theLime напише ще один подібний рецепт, а саме - поділиться інструкцією з приготування чебуреків з лаваша, які готуються у духовці. Необхідні компоненти та детальне пояснення - на сторінці нижче.

Читайте також: Зебра на кефірі - смачний і простий пиріг із доступних інгредієнтів: як його готувати.

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Інгредієнти: фарш – 300 г, цибуля – 1 шт, кріп, сіль, перець, вода, яйце – 1 шт, лаваш.

Приготування: в ємності з’єднуємо фарш, подрібнену цибулю, кріп, сіль, перець. Додаємо воду. В окремій мисці збиваємо яйце. Далі беремо лаваш і починаємо на нього намазувати нашу начинку. За бажання зверху також можна додати кілька шматочків твердого сиру.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте на тему: Як приготувати кіш – популярний французький пиріг з куркою, грибами і сиром.

Край лаваша змащуємо яйцем, щоб наш чебурек можна було скласти вдвоє і він міг тримати форму. Виріб перекладаємо на попередньо застелене пергаментом деко. Змащуємо страву яйцем та відправляємо в розігріту духовку готуватися на 20 хвилин, смажити не потрібно.

Коли вказаний час минув, дістаємо страву, даємо їй кілька хвилин охолонути та насолоджуємося ніжним смаком. Прості та неймовірно соковиті чебуреки з додаванням лаваша готові, смачного!

Фото: instagram.com/tvorcha.dacha

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••