Лайм

Простішого рецепту не знайдете: як приготувати "ліниву" сосиску в тісті

Переконайтеся особисто, наскільки це легко

Сосиски в тісті - популярний варіант перекусу, який дозволяє швидко втамувати голод та насолодитися приємним смаком. Раніше ми ділилися рецептом цієї страви, яка готується на основі дріжджового тіста, а цього разу розповімо, як зробити сосиски в тісті в лаваші. Знадобиться мінімальна кількість компонентів та зовсім трохи вашого часу. Детальна інструкція з приготування - нижче на сторінці.

Читайте також: Лаваш з начинкою – універсальний перекус: що загорнути в рулет.

Фото: instagram.com/voloshka_gotye

Інгредієнти: лаваш, сосиски, сир (моцарела і твердий) 150 г, 2-3 яйця, сіль, перець, паприка, панірувальні сухарі, олія для смаження.

Приготування: лаваш розрізаємо на середні шматочки однакового розміру. На тертці натираємо моцарелу та звичайний твердий сир. Далі на лаваш викладаємо сосиску та подрібнений сир. Закручуємо нашу сосиску в тісті. В окремій ємності збиваємо яйця, додаємо спеції за смаком. Все добре перемішуємо.

Сосиски в тісті спершу опускаємо у яйце, після чого обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Страву викладаємо на сковорідку та смажимо її на маленькому вогні з усіх сторін. Готову страву знімаємо з вогню.

Читайте на тему: Рецепт смажених пиріжків на картопляному відварі, які виходять дуже пухкими та смачними.

Ніжні та смачні сосиски в тісті готові. Дайте їм кілька хвилин охолонути, після чого починайте дегустацію. Цей рецепт настільки простий, що вам захочеться повертатися до нього знову і знову.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати