Лайм

Як виглядати молодше: експерт назвала звичку, яка робить шию в'ялою

Зверніть увагу на позу під час використання смартфона

Б'юті-експерти знають безліч способів омолодити жінку, не вдаючись до уколів краси або пластичних операцій. Серед них – правильна стрижка, вдалий колір волосся, грамотно нанесений макіяж. Ще одним лайфхаком поділилася з виданням Express спеціалістка з догляду за шкірою Хенал Сомджі.

Експертка розповіла про шкідливу звичку, що призводить до появи зморшок на шиї. Також Хенал дала пораду, як зменшити цю ознаку старіння.

Фото: Getty Images

"Часто я бачу жінок з бездоганним обличчям, але зі зморшкуватою шиєю. Постійне використання телефону - причина в'ялості шкіри на шиї, - попередила вона. - Таку шию часто називають "технологічною", тому важливо пам'ятати про свою позу під час використання мобільного телефону".

Читайте на тему: Стиліст підказала простий трюк, як зробити свій образ більш сучасним.

Фахівчиня розповіла, що зморшки на шиї починають поглиблюватися вздовж складок, і чим більше часу ви дивитеся вниз, тим вони стають помітнішими. Щоб уникнути таких проблем, варто рідше нахиляти голову до телефону та частіше піднімати його на рівень очей.

Також Хенал Сомджі нагадала про користь фізичної активності – розтяжки та йоги, деякі пози яких допоможуть зменшити провисання шкіри на шиї. Серед них - "собака мордою догори".

Поза йоги "собака мордою догори". Фото: Getty Images

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Новини партнерів

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Як правильно визначити оптимальне місце для висадки баклажанів на городі, в чому переваги та ризики вирощування в тіні та на сонці

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Млинці з м'ясною начинкою, запечені в духовці під соусом бешамель - смачна та ситна страва для всієї родини