Лайм

Як приготувати запечену скумбрію на подушці з картоплі: простий рецепт на Новий рік

Смачна страва на новорічний стіл

Перед Новим роком багато господинь займаються пошуком смачних та корисних рецептів страв, щоб здивувати свою родину. Якщо з новорічною закускою вже визначилися, тоді саме час подумати про основну страву. theLime підібрав для вас простий рецепт скумбрії на подушці з картоплі, яким поділилася фуд-блогер Ірина на сторінці moi_mirposudu в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: скумбрія, картопля, цибуля ріпчаста, оливкова олія, сіль, перець, спеції.

Фото: instagram.com/moi_mirposudu

Приготування:

Рибу розпорошіть, добре помийте і обережно розділіть на філе. Кожну половинку посоліть, поперчіть та приправте спеціями до риби за бажанням.

Читайте також: Що приготувати на Новий рік 2023 року, щоб відійти від радянських традицій.

Картоплю очистіть і наріжте тонкими кружальцями. Полийте оливковою олією і додайте спеції до картоплі.

Візьміть форму для випікання та викладіть на дно картоплю. Зверху помістіть цибулю, нарізану півкільцями. Потім черга риби. Її потрібно викладати шкіркою до верху.

Фото: instagram.com/moi_mirposudu

Накрийте ємність фольгою і поставте духовку в розігріту до 180 градусів мінімум на 30 хвилин. Потім зніміть фольгу та запікайте ще 15-20 хвилин.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні