Лайм

Як приготувати солодке домашнє молозиво зі згущеним молоком: простий рецепт

Смачний та корисний десерт нашвидкуруч

Домашнє молозиво - смачний та корисний десерт, який являє собою запечене в печі до появи коричневої скоринки перше молоко корови (можна й звичайне), з яйцями, ваніллю та іншими добавками. theLime поділиться простим рецептом солодкого молозива, яке готується з додаванням сгущеного молока.

Інгредієнти: яйця (10 шт.), згущене молоко (340 г), молоко (1 л), ваніль (за смаком), вершкове масло (100 г).

Фото: Getty Images

Приготування:

Візьміть глибоку миску та вбийте туди яйця. Яйця краще брати домашні, тоді колір молозива буде насиченим жовтим.

Читайте також: Як приготувати молочний кисіль з какао: простий рецепт.

Додайте згущене молоко і збийте за допомогою міксера. Далі влийте молоко, додайте щупку ванілі і знову добре перемішайте вінчиком, щоб не було грудочок.

Яєчно-молочну суміш вилийте в глибоку форму для запікання, зверху розкладіть шматочки вершкового масла і відправте в духовку. Випікайте на середньому вогні протягом однієї години.

Коли верх молозива зарум'яниться, його можна виймати. Остудіть і наріжте порційними шматочками. За бажанням зверху можна полити рідиною, яка утворилася у формі під час випікання.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні