Лайм

Як приготувати солодке домашнє молозиво зі згущеним молоком: простий рецепт

Смачний та корисний десерт нашвидкуруч

Домашнє молозиво - смачний та корисний десерт, який являє собою запечене в печі до появи коричневої скоринки перше молоко корови (можна й звичайне), з яйцями, ваніллю та іншими добавками. theLime поділиться простим рецептом солодкого молозива, яке готується з додаванням сгущеного молока.

Інгредієнти: яйця (10 шт.), згущене молоко (340 г), молоко (1 л), ваніль (за смаком), вершкове масло (100 г).

Фото: Getty Images

Приготування:

Візьміть глибоку миску та вбийте туди яйця. Яйця краще брати домашні, тоді колір молозива буде насиченим жовтим.

Читайте також: Як приготувати молочний кисіль з какао: простий рецепт.

Додайте згущене молоко і збийте за допомогою міксера. Далі влийте молоко, додайте щупку ванілі і знову добре перемішайте вінчиком, щоб не було грудочок.

Яєчно-молочну суміш вилийте в глибоку форму для запікання, зверху розкладіть шматочки вершкового масла і відправте в духовку. Випікайте на середньому вогні протягом однієї години.

Коли верх молозива зарум'яниться, його можна виймати. Остудіть і наріжте порційними шматочками. За бажанням зверху можна полити рідиною, яка утворилася у формі під час випікання.

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба