Лайм

Експерт назвав три старомодних зачіски, яких варто уникати жінкам після 40 років

Краще їх замінити більш актуальними та вдалими стрижками

Нова зачіска – безпрограшний спосіб швидко змінити імідж. Однак у прагненні до краси та трендів багато жінок роблять неочевидні помилки, після цього не розуміючи, чому не вдалося досягнути бажаного ефекту. Наприклад, обирають той колір для фарбування, який підкреслює втому, чи роблять старомодні зачіски, які візуально додають віку. Про які саме типи зачісок йдеться та чому вони можуть мати негативний ефект – читайте далі у цьому матеріалі.

Фото: Getty Images

Густий прямий чубчик

Ганіма Абдулла, експерт із питань волосся та косметолог із The Right Hairstyles, пояснила виданню Express, що така форма чубчика може старити, оскільки привертає увагу до зморшок.

"Пряма форма чубчика може невдало підкреслити обличчя. Вся увага буде прикута до області очей, а таке явище як "гусячі лапки під очима", опиниться в центрі уваги", - каже експертка.

Замість прямого чубчика оберіть чубчик-шторкуФото: pinterest

Чубчик-шторкаФото: pinterest

Стрижка піксі з короткими пасмами

Така зачіска може невдало підкреслити посічені кінчики, а також продемонструвати всі недоліки вашого волосся. "Стрижка піксі з короткими пасмами - це чудовий спосіб показати всім, в якому стані ваше волосся. Окрім того, короткі пасма візуально можуть створити пусті ділянки на шкірі голови, що не підходить для жінок, які зафарбовують сивину", - наголошує фахівець.

Читайте на тему: Як пофарбувати волосся у новому році: топ-3 тренди-2023.

Модернізуйте стрижку піксі за допомогою широкого чубчикаФото: pinterest

Піксі з широким чубчикомФото: pinterest

Пряме боб-каре середньої довжини

Ганіма зазначила, що волосся з віком волосся рідшає, і довга пряма укладка може більше не давати такого ефекту, як колись. "Саме тому пряме тонке волосся може вас зістарити, - каже спеціалістка. - Щоб уникнути цього, оберіть замість боб-каре середньої довжини ту стрижку, яка буде згладжувати кути та недоліки, які з часом з'являються на обличчі. Наприклад, коротке боб-каре чи з довжиною до шиї".

Замість прямого боб-каре обирайте асиметричнеФото: pinterest

Асиметричне боб-кареФото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Приготуйте солодкі грінки: блогерка показала, як врятувати зачерствілу паску

Як у домашніх умовах приготувати солодкі грінки із черствої паски, яка залишилася після Великодня, щоб урізноманітнити своє звичне меню  

Як врятувати підмерзлу картоплю на городі: дієві поради

Які температури здатна витримати посаджена в землю картопля, а також як допомогти та врятувати рослини після нічних заморозків 

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року