Лайм

Як приготувати млинці з червоною рибою та вершковим сиром на Новий рік: простий рецепт

Знадобиться зовсім небагато часу та зусиль

Ніжні млинці з червоною рибою та вершковим сиром – страва, яка готується доволі легко та точно не буде зайвою на новорічному столі. Як її приготувати – розповімо далі.

Для млинців візьміть: борошно - 140-150 г, яйця - 2 шт, молоко - 350 мл, цукор - 1 ст.л, сіль – дрібка, олія - 2 ст.л. Для начинки: риба червона (с/с сьомга, лосось) - 200 г, огірок - 1-2 шт, вершковий сир - 150 - 200 г, зелень, часник - за бажанням.

Фото: pinterest

Готуємо млинці: для цього змішуємо до однорідності всі інгредієнти кімнатної температури. Смажимо на сковорідці тоненькі млинці. Складаємо їх один на одний, і лише після того, як приготуєте останній, переходьте намазування - так вони "відійдуть" і краєчки стануть м‘якими.

Читайте також: Як самостійно засолити червону рибу до Нового року: простий рецепт.

Робимо начинку: огірок очищаємо від шкірки, нарізаємо тоненькими полосками. Таким самим чином нарізаємо рибу. Млинець намазуємо вершковим сиром (якщо додаєте зелень, то дрібно порізану краще посипати зверху на сир або ж перемішати з сиром), викладаємо рибу і огірок, скручуємо млинець в трубочку. За бажанням в сир можна додати часник.

Фото: pinterest

Ставимо страву настоятися в холодильник. Перед подачею ріжемо млинці на порційні шматочки. Смачного!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні