Лайм

Цей рецепт став хітом: як приготувати курячі крильця в соєво-медовому соусі

Спробуйте популярну страву

Існує безліч страв з курки, які стали популярними в усьому світі. Серед них - хрусткі нагетси, запечені в духовці крильця "Баффало" або класичний курячий шніцель. Цього разу theLime знайшов для вас хітовий рецепт крилець у медовому соусі, який привів у захват кулінарних блогерів і просто поціновувачів смачної їжі.

Інгредієнти: 1 кг курячих крилець, 3 ст. ложки соняшникової олії, 1,5 ст. ложки меду, 1,5 ст. ложки цукру, чверть склянки соєвого соусу, чверть склянки кетчупу, половина ст. ложки лимонного соку, спеції за смаком (сіль, перець, приправа для курки).

Читайте по темі: Як приготувати вдома хрусткі курячі стріпси як у KFC.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Курячі крильця миємо в чистій холодній воді, обсушуємо за допомогою паперових рушників і складаємо у форму для запікання. Додаємо олію, спеції і ставимо в холодильник на 1-2 години маринуватися.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо курячі крильця випікатися до готовності.

Тим часом готуємо соєво-медовий соус у сковороді. Змішуємо кетчуп, соєвий соус, мед, цукор та лимонний сік і прогріваємо на середньому вогні до легкого загустіння.

Готові курячі крильця викладаємо в сковороду та поливаємо соусом. Злегка обсмажуємо з обох боків та викладаємо наступну партію. Така страва добре поєднується з рисом та іншими гарнірами.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні