Лайм

Цей рецепт став хітом: як приготувати курячі крильця в соєво-медовому соусі

Спробуйте популярну страву

Існує безліч страв з курки, які стали популярними в усьому світі. Серед них - хрусткі нагетси, запечені в духовці крильця "Баффало" або класичний курячий шніцель. Цього разу theLime знайшов для вас хітовий рецепт крилець у медовому соусі, який привів у захват кулінарних блогерів і просто поціновувачів смачної їжі.

Інгредієнти: 1 кг курячих крилець, 3 ст. ложки соняшникової олії, 1,5 ст. ложки меду, 1,5 ст. ложки цукру, чверть склянки соєвого соусу, чверть склянки кетчупу, половина ст. ложки лимонного соку, спеції за смаком (сіль, перець, приправа для курки).

Читайте по темі: Як приготувати вдома хрусткі курячі стріпси як у KFC.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Курячі крильця миємо в чистій холодній воді, обсушуємо за допомогою паперових рушників і складаємо у форму для запікання. Додаємо олію, спеції і ставимо в холодильник на 1-2 години маринуватися.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо курячі крильця випікатися до готовності.

Тим часом готуємо соєво-медовий соус у сковороді. Змішуємо кетчуп, соєвий соус, мед, цукор та лимонний сік і прогріваємо на середньому вогні до легкого загустіння.

Готові курячі крильця викладаємо в сковороду та поливаємо соусом. Злегка обсмажуємо з обох боків та викладаємо наступну партію. Така страва добре поєднується з рисом та іншими гарнірами.

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею