Лайм

Як приготувати курячий шніцель у духовці: простий рецепт

Побалуйте себе чи свою сім'ю

Кожна господиня намагається урізноманітнити меню своєї сім'ї смачними та корисними стравами. Але іноді хочеться побалувати близьких чимось незвичним, наприклад, нагетсами з курячого фаршу чи шніцелем. theLime підібрав для вас простий рецепт останнього, яким поділилися на сторінці fasting_marafon в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: куряче філе (700 г), хлібці (60 г), твердий сир (70 г), яйце (2 шт.), борошно (30 г), сіль, перець, сухий часник.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо, якщо є обрізаємо хрящі та зайвий жир. Висушуємо протягом декількох хвилин на паперових рушниках, потім розрізаємо вздовж на дві частини.

Твердий сир тремо на дрібній терці.

Хлібці подрібнюємо в блендері та перемішуємо з натертим сиром, сіллю та сухим часником.

У глибоку тарілку розбиваємо яйця та злегка збиваємо їх виделкою.

Читайте також: Як приготувати хрусткі курячі стріпси як у KFC.

Кожен шматочок філе обвалюємо спочатку в борошні, потім занурюємо в яйце і в самому кінці обвалюємо в подрібнених сухарях із сиром.

Форму або деко для випічки застилаємо пергаментним папером або фольгою, змащуємо краплею оливкової олії. Викладаємо на неї шніцелі та відправляємо в духовку приблизно на 25-30 хвилин, запікаємо при температурі 180°С.

Готовий курячий шніцель подаємо зі сметанним соусом, а також салатом або будь-яким гарніром.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні