Лайм

Як приготувати салат олів'є з маринованими грибами: оригінальний рецепт

Улюблений новорічний салат по-новому

Якщо не уявляєте новорічний стіл без олів'є, але традиційний рецепт вже набрид, пропонуємо його трохи видозмінити. Раніше ми розповідали, як приготувати олів'є з креветками, загорнути салат у лаваш, а тепер поділимося рецептом олів'є з маринованими грибами.

Інгредієнти: яйця (4 шт.), картопля (2 шт.), гриби мариновані (300 г), горошок зелений консервований (150 г), майонез (100 г), кріп (1/2 пучка).

Читайте також: Як приготувати салат олів'є в рулеті: рецепт на Новий рік-2023.

Фото: Getty Images

Приготування:

Картоплю великого розміру ретельно промийте під проточною водою, викладіть у каструлю з підсоленою водою і відваріть "у мундирі" близько 20-30 хвилин. Остудіть, очистіть від шкірки і наріжте кубиками.

Яйця відваріть вкруту, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками.

З маринованих грибів злийте воду та наріжте їх невеликими шматочками. Гриби можете брати будь-які, але краще печериці.

Візьміть глибоку миску і з'єднайте у ній усі компоненти салату: картоплю, яйця, гриби, зелений горошок. Посоліть, заправте майонезом та добре перемішайте.

Потім за допомогою кондитерського кільця сформуйте порційний салат і подавайте до столу. Перед подачею прикрасьте гілочкою свіжого кропу.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні