Лайм

З горіхами та родзинками смакує найбільше: простий рецепт морквяного пирога

Ароматна випічка без зайвого клопоту

Приготування морквяного пирога - чудовий спосіб нагодувати морквою всіх тих, хто не любить цей яскравий та неймовірно корисний овоч. Якщо ви вже пробували рецепт з апельсином, візьміть на замітку варіант з горіхами та родзинками. Для приготування вам знадобиться мінімум інгредієнтів та трохи вільного часу.

Інгредієнти: яйця (3 шт.), цукор (70 г), мед (30 г), борошно (200 г), морква (180 г), яблука (120 г), кориця (1 ч.л.), вершкове масло (70 г), олія (30 г), волоські горіхи (50 г), родзинки (50 г), розпушувач (10 г).

Читайте також: Не потрібно пекти коржі: рецепт торта Спартак на сковороді.

Фото: instagram.com/pro_stocooking

Приготування:

Яйця збийте з цукром до утворення білої піни. Додайте розтоплене вершкове масло, рідкий мед та олію.

Моркву ретельно вимийте та очистіть від шкірки. Натріть на дрібній тертці. З яблука видаліть серцевину і також натріть на тертці. Яблука та моркву додайте в миску з яйцями.

Горіхи подрібніть. Родзинки добре промийте і просушіть. Перекладіть у тісто.

Борошно з'єднайте з розпушувачем та корицею, поступово додайте в миску. Замісіть тісто ложкою.

Форму для запікання змастіть рослинною олією або вершковим маслом, перелийте тісто і поставте в духовку. Випікайте при температурі 180 градусів приблизно 40 хвилин. Час залежить від особливостей духовки.

Готовий морквяний пиріг остудіть, дістаньте з форми і наріжте порційними скибочками. Подавайте з чаєм, кавою або просто так.

Фото: instagram.com/pro_stocooking

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії