Лайм

З горіхами та родзинками смакує найбільше: простий рецепт морквяного пирога

Ароматна випічка без зайвого клопоту

Приготування морквяного пирога - чудовий спосіб нагодувати морквою всіх тих, хто не любить цей яскравий та неймовірно корисний овоч. Якщо ви вже пробували рецепт з апельсином, візьміть на замітку варіант з горіхами та родзинками. Для приготування вам знадобиться мінімум інгредієнтів та трохи вільного часу.

Інгредієнти: яйця (3 шт.), цукор (70 г), мед (30 г), борошно (200 г), морква (180 г), яблука (120 г), кориця (1 ч.л.), вершкове масло (70 г), олія (30 г), волоські горіхи (50 г), родзинки (50 г), розпушувач (10 г).

Читайте також: Не потрібно пекти коржі: рецепт торта Спартак на сковороді.

Фото: instagram.com/pro_stocooking

Приготування:

Яйця збийте з цукром до утворення білої піни. Додайте розтоплене вершкове масло, рідкий мед та олію.

Моркву ретельно вимийте та очистіть від шкірки. Натріть на дрібній тертці. З яблука видаліть серцевину і також натріть на тертці. Яблука та моркву додайте в миску з яйцями.

Горіхи подрібніть. Родзинки добре промийте і просушіть. Перекладіть у тісто.

Борошно з'єднайте з розпушувачем та корицею, поступово додайте в миску. Замісіть тісто ложкою.

Форму для запікання змастіть рослинною олією або вершковим маслом, перелийте тісто і поставте в духовку. Випікайте при температурі 180 градусів приблизно 40 хвилин. Час залежить від особливостей духовки.

Готовий морквяний пиріг остудіть, дістаньте з форми і наріжте порційними скибочками. Подавайте з чаєм, кавою або просто так.

Фото: instagram.com/pro_stocooking

Новини партнерів

Читайте також

12 страв на Святвечір: добірка простих і смачних рецептів

Розповідаємо, які 12 традиційних українських страв треба приготувати на Святвечір - прості рецепти

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами